Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja208

pozycja 69 czy zawsze Wam dobrze z nią idzie

Polecane posty

Gość ja208

Mam takie małe pytanie czy w pozycji 69 udaje Wam się na wzajem doprowdzić do ekstazy. Jam taki problem ,iż oboje to robimy tylko mimo wszystko każdy osobno bo jakoś nie możemy się skupić na swoich doznaniach równoczesnie

Gość nektarynka ot co
my jak keidys próbowalismy to troche mi było źle do Niego sięgnac tzn tak sie ułorzyc by miał moja mała blisko ust..noi zadko to robilismy,pozatym jakos tego nie lubie bo wstydze sie mojego tyłka:/

Gość ja lubię
To jest moja ulubiona pozycja mogę wtedy moją partnerkę muskać w łechtaczkę aż do bólu, a ona mi ssie- totalny odlot

Gość M****
Ta pozycja jest wg mnie ble.... i nigdy sie na nia nie zgodze... raz z bylym tak zrobilam ale z teraznijszym nidy rydy....

Gość ja lubię
nie wiesz co tracisz M, ta pozycja jest bardzo podniecająca ale myślę,że musi być 100% zaufania pomiędzy partnerami inaczej nici, nic innego jak prosta zależność Ty robisz komuś dobrze a ktoś tobie i tyle.

Gość M****
ja lubie--------> ja mam chyba ten sam problem co nektarynka...

Gość ja lubię
Ważną rzeczą w związku jest kto ma większą zmysłowość w formowaniu wizerunku seksualnego związku. Po wielu latach z jednym partnerem ważnym jest aby był nadal dla Ciebie atrakcyjny i na wzajem.Myślę że dobry eksperyment w postaci czasem zaskakujących pozycji może przynieść dużo dobrego, powoduje to wzajemne otwarcie wobec siebie i uprawianie sexu w pozycjach nie do pomyślenia wcześniej jest jak najbardziej naturalne i pozwala na to że jesteście dalej dla siebie atrakcyjni jak niegdyś...

Ja pozycję 69 traktowałbym jako \"wyścig\" - kto jest lepszy w pieszczeniu partnera i kto pierwszy doprowadzi go do orgazmu. Tak oczywiście na luzie... :)

Gość ja lubię
Traktowanie pozycji 69 jako wyścigu jest dla mnie aktem egoizmu, według mnie istotą tej pozycji jest to ile ja mogę dać siebie swojemu partnerowi a nie kto komu szybciej zrobi dobrze.

Gość ja lubię
lilian 355 skoro doszło do zbliżenia to możliwość zajścia w ciążę jest 50/50 innej opcji nie ma nawet jak nie było wytrysku do pochwy - tyle.

Gość ja lubię
co jest czyżby temat 69 wyczerpał się, co taka cisza?

Gość ja lubię
a co proponujesz ?

Gość ja lubię
skoro nie jesteś facetem to nie wiesz, ale widok pięknego tyłeczka falującego w rytm uderzeń raz za razem to finał nie jest tak odległy jakby się mogło wydawać, Ja dochodzę szybko od tyłu a moja partnerka bardzo lubi tę pozycję. I wcale nie widać tylko pleców...

Gość ja lubię
... oprócz pośladków?, widać piękną ścieżkę wejścia do bram rozkoszy... czyż to nie jest piękne?

lilian355 - jeden może być pod Tobą (i możesz się do niego przytulać), a drugi może być z tylu... :P

Gość ja lubię
Kto powiedział że ja nie lubię się przytulać do kobiety? , muskać delikatnie ciałko, ach rozmarzyłem się..

Gość taomea
pozycja 69 jakoś mnie krępuje tak troche mój tyłek na wyskosci jego nosa , lubie minetke ale jak ja sobie leże z rozłożonymi nózkami i on tam buszuje tak samo z lodzikiem , czasem robimy 69 ale jak leżymy sobie na boku

Gość hm.................
jakoś nigdy jej nie próbowaliśmy. Wolę najpierw jemu zrobić dobrze, potem on mi. Równocześnie pewnie bym się nie umiała skupić :)

Gość ja lubię
No nareszcie się ktoś dołączył, Tomea nie zapominaj że faceci są wzrokowcami i podnieca ich to co akurat widzą a uwierz mi że nic nie działa tak na faceta jak piękny tyłeczek wypięty i gotowa cipeczka do pieszczot, tak że nie ma się co krępować.

Gość ja lubię
odpowiedź dla lilian355, co mnie podnieca?, cóż kobita jako taka ale gdy jest zdecydowana na konkretne rzeczy, to znaczy że jeśli chce bć pieszczona w konkretny sposób to lubię gdy o tym mówi a nie działa okrężną drogą . Oczywiście sam mam pewne upodobania które mnie szalenie podniecają ale zawsze patrzę aby dać jak najwięcej swojej partnerce i tego też wymagam od niej.

Gość hm.................
no, na boku może bym jeszcze spróbowała. Ale tak nadstawiać facetowi tyłek pod nos...jakoś mnie to nie bawi...

Gość ja lubię
hm, proponuję Ci taki eksperyment, wprawdzie nie wiem jakie upodobania ma Twój facet ale myślę że gdybyś wpięła mu tyłeczek pod nos i powiedziała.. proszę pieść mnie tam języczkiem.. to uwierz mi że chyba by był w szoku, ale by nie odmówił, jak myślisz?

Gość hm.................
Zapewne by sie ucieszył. ale mnie by to jakoś krępowało chyba.

Gość piotrek=kucharz
lubiemy z moim misiem ta pozycje !nie ma nic przyjemniejszegi nic oddawanie sie wzajemnym rozkoszom!!!

Gość ja lubię
piotrek=kucharz i tej wersji się trzymajmy!!!

Gość piotrek=kucharz
szczeze z kobieta trzeba bardzo ostroznie i nie namawiac ich na nic i do niczego a ze jestesmy chetni wiedzy doswiadczen to tylko kwestia czasu na praktyke!

Gość no tro sie dolacze
ja z moim mezem preferujemy ta pozycje. Uwielbiam kiedy po kilku musnieciach moimi ustami on jest coraz bajdziej rozpalony...:)

Gość no to sie dolacze
uwazam ze to takiej pozycji obydwoje partnerzy musza dojrzec i nie ma co sie wstydzic swojego ciala. Skoro nawzajem sie podniecamy to trzeba zapomniec o wstydzie i poniesc sie fantazji...:) mniaaaammm....

Gość piotrek=kucharz
ostatni zrobilismy sobie wieczor sam na sam i bylo super polecam uzywac slodyczy i owocow np pomarancza brzoskwinki szpan jest obowiazkowy!