Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawidko..

Will U or will U not?

Polecane posty

Gość Dawidko..

Sie ma, jutro mam zamiar zapytać koleżankę z którą spotkaliśmy się parę razy czy zostanie formalnie i oficjalnie moją dziewczyną :) Sądzę, że chyba się zgodzi ale chciałbym błysnąć fajnym tekstem czy innym oryginalnym pomysłem :)

Gość wariatkowo
nie badź smieszny. jakbys prosil ją o rękę to jeszcze rozumiem... ale prosic o bycie dziewczyną i po to wymyslac jakies ceregiele.... ech smieszne

gadzam sie. co za bezsens zeby pytac dziewczyne czy chce z toba byc. wymysl cos romantycznego a jak sie uda to caluj ! ;D

mozesz ja na spacerek zaprosic mowiąc ze szkoda sie tak nudzic w domu... a po drodze zlapac za reke itd... to jest lepsze niz takie pytanie...

Gość Dawidko..
Dzięki :) Pewnie nie ma się co tak przejmować, na pewno się zgodzi :P albo w najgorszym razie każe mi trochę poczekać.

Gość siala lalala
a po ile Wy macie lat, że się tak szykujesz, jak na wojnę? :)

Gość Dawidko..
Po 23. Ale zależy mi bardzo. To nie ma większego znaczenia, ale raczej będę to mówił po angielsku, ona jest zza granicy, mówi nieźle po polsku ale może nie zrozumieć jakiegoś słówka czy kontekstu.. za to po angielsku rozmawiamy równie często i świetnie nam idzie, lepiej niż po naszemu :)

Gość OK then
take me hard honey, take me now, oh yeah . .:D

Gość Agniechha
W tym wieku takie pytanie to juz troche jak oswiadczyny , moze dlatego tak sie przejmuje :D

Gość Domassson
Też sądzę, żeby nie pytać otwarcie. To wyjdzie samo, najwyżej jak już będzie i tak wszystko jasne zapytasz, żeby się upewnić.