Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazlam przez przypadek

Pierwszy taniec- fajny pomysl?

Polecane posty

tez super :D to musi byc trudne, tanczyc tak w takiej kiecce dlugiej :D

Gość otoja...
:D :D :D

Gość sileska
a mnie sie nie podoba...takie sztuczne, ale co kto lubi:)

Ale się uśmiałam :D Nie wiedziałam że ludzie mają takie pomysły :D:D:D Przy pierwszej parze to czułam się jak w cyrku. Druga to jak na aerobiku. Jedno jest pewne goście ich zapamiętają :D

Gość gwoździkowa
to drugie nie bardzo mi sie podobało, ale grubas z pierwszego linku jest boski, a laska tez fajna

No ja uwazam, ze to jest bardzo zabawne i wymaga wiele dystansu do siebie,zeby zatanczyc na wlasnym weselu do piosenki ,, I like big butts and I cannot lie ,, :)

Takie rzeczy to tylko w Stanach lub w filmach :D Jakoś nie widzę tutaj takiego pomysłu na polskim weselu :) A może i szkoda? :D

mnie sie ten drugi podoba. widzialam go juz dawno temu. Zastanawialam sie czy takiego tanca nie zrobic, ale wstydzilabym sie i rzeczywiscie nie mam dystansu do siebie ;) wydaje mi sie ze w Polsce taki pomysl by nie przeszedl i jak ktos cos takiego zrobi to wyjatkowy oryginal

mnie Pan Młody w tym filmiku, który pokazałam na poczatku rozwalił po prostu :D tanczyl jakby nic nie wazyl :D super :D ale znalazlam tez cos z Polski, moze juz nie tak zabawne, ale tez sie postarali z pierwszym tancem :) http://pl.youtube.com/watch?v=PlYWPCJO9P4

też super :D

Ewelina - a mnie najbardziej podoba sie ten taniec, ktory Ty wkleilas :D ta polska para tez fajnie tanczy :)

Gość ellap
My na pierwszy taniec tańczymy minutę walca i kolejne 2 minuty utwór M. Jacksona :)

Gość aż mi się nutka zakręciła w
oku. ten pierwszy taniec był super, ale najbardziej mi się podobał taniec pary z UK co zatańczyła Dirty Dancing. Pięknie zatańczyli, końcówka również extra :D oh ile ja bym dała żeby tak fajnie zatańczyć na własnym weselu :( no ale nie będzie mi dane :)

hejka swietne sa pomysly z tym tańcem i ja tez wykorzystam ten pomysł troszke tylko zmienie szczególnie piosenke ktos napisał ze w polsce nie przejdzie mysle ze masz racje ale ja tym sie nie martwie to nasz dzien zabawa i niech mysla co chca wazne aby było zabawnie chciałabym własnie odejsc od stereotypow wesel ja chce miec swietna zabawe a takiego układu nie trzeba przeciesz tanczyc to moze byc zwykla makarena atbo lambada lub tez rock&roll i tez bedzie fajnie tak mysle ale szanuje tych ktorym sie nie podoba bo o gustach sie nie dyskutuje ;)))

Gość ania kabon
Tutaj macie - http://skalskidance.pl/ Może i west coast swing nie jest specjalnie znany, ale za to będzie oryginalny i na pewno z jego pomocą stworzycie coś pięknego, no ale właśnie... na naukę trzeba minimum te kilka tygodni poświęcić ;-)