Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowannna

jestem zszokowana tym jak sie nosi mlodziez !!

Polecane posty

Gość zszokowannna

wracalam dzis z pracy i zauwazylam dziewczynke na oko 11-12 lat ubrana w bardzo krotka mini spod ktorych widac bylo stringi. Ubrala sie tak ordynarnie ze opuscila spodniczke i podniosla majtki tak ze jej bylo wszystko widac matko boska :o

To fakt. Na plaży widzę coraz to bardziej odważniejsze stroje kąpielowe wydaniu dzieci 10-12 letnich. Dlatego jak dobrze że mam syna!

Zobaczcie jak kobiety sa ubrane w teledyskach na Vivie lub Mtv,one sa lub w polowie nagie lub w bieliznie erotycznej,a mlode dziewczynki widza w nich idolki chca sie do nich upodobac.Moim zdaniem powinny byc masowe podpisy rodzicow na calym swiecie ,zeby jakos obnizyc te erotyke w tv.Smieszne to na kazdym kanale jest trojkacik w jakim wieku mozna ogladac dany film,a wystarczy ze przelonczysz na program muzyczny i juz masz darmowy striptease

Gość tak se mow ..
To fakt. Na plaży widzę coraz to bardziej odważniejsze stroje kąpielowe wydaniu dzieci 10-12 letnich. Dlatego jak dobrze że mam syna! to bedzie wychodzil i pieprzyl te dziewczynki, nie masz sie co cieszyc.

Gość mnie tez
to denerwuje jak dziewczynki wygladają jak małe k..wiszony! ale kto pozwala dzieciom mieć takie a nie inne wzorce? kto im kupuje takie stringi? a pokazał im ktoś alternatywę dla spears, dody i mtv?

Gość dołuje
mnie to... dzieciaki, a tak sie zachowuja! tylko seks im w tych dziecięcych łbach...

Gość to nie wina dzieci tylko
durnych rodziców

Gość dołuje
zgadzam sie z poprzednikiem - jak widze niektore mamy małych dziewczynek ubrane skąpo i wyzywająco, tandetnie utlenione to współczuje tym dzieciakom. co taka matka soba reprezetuje?

moja miała pęd na stringi jak miał około 12 lat i brzucha też lubiłą pokazać :D teraz ma 16 i nie pokaże ani kawłka po prostu z tego wyrosła aż się czasem dziwię - ani dekoltu, ani brzucha, bluzki jakieś luźne nosi... zakonnica jaka czy co :D a warunki ma, oj ma.....