Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCYYYYY

MAM MIESIAC NA ..

Polecane posty

Gość POMOCYYYYY

zmiane.. Jestem niska, mam grube uda i brzuch, nosze okulary i niefajnie sie ubieram.. Chciałabym to zmienic.. Raczej już nie urosne, nie rosne juz chyba z poł roku.. mam 155 .. : (( Niewiem co mam cwiczyc na uda i brzuch? Dajcie jakies sprawdzone cwiczenia! Soczewki bym hciała nosic, ale rodzice sie nie zgadzaja.. Niewiem jak ich przekonac.. No i ubierac bym się chciała fajnie, poszłabym do ciucha ale sie wstydze niewiem jak sie przełamac. Prosze o rady, to wazne.

Gość ksiezniczka ozi na bogato 2
won pasztecie :o

wstydzisz sie isc do sklepu z ubraniami? bo tak to zrozumialam.. a co,masz ochote wygladac szablonowo i ubierac sie w kolorze zoltym i zielonym bo taki teraz w modzie? poszukaj lepiej we wnetrzu wpierw swojego stylu,potem idz do lumpeksu i znajdz cos dla siebie,bo tam jest wszystko i dla wszystkich,cotylko zapragniesz.za grosze.na brzuch oczywiscie brzuszki ale systematycznie,ana calosc polecam skakanke,dziala cuda.

Gość POMOCYYYYY
Własnie chodzi o to ze wstydze sie isc do lumpeksu.. A własnie ja na mode nie patrze. .. wszyscy chodza na zielono,zółto: / A ja własnie nie mam swojego stylu..

Gość pomocnica- mrófka
na brzuch hula hop na reszte skakanka dziala :)

Gość cukierasekk
brzuszki :) stare dobre brzuszki :) mrófka ile trzeba poświęcić czasu na hula hop żeby zobaczyć efekty?:)

Gość isisss
popieram :))) hula hop jest super a ja też jestem niska , mam 158 i co to jest problem ??

Gość POMOCYYYYY
Dla mnie mój wzrost to wielki kompleks :/ Wszzyscy sa tacy wysocy maja powyzej 160, i czuje sie glupio przy nich..

Gość
Przede wszystkim ruch i dieta - na początek 1200kcal. Soczewki niekoniecznie - wystarczą jakieś wystrzałowe oprawki okularów. Może nowa fryzura?

Gość POMOCYYYYY
zmiana oprawek to raczej nie.. mam naet fajne,ale ja w okularach sie wstydze poprostu ... a włosy akurat zapuszczam..

Gość
cześć kreda! a ja myślałam, że minęły czasy napiętnowania okularników :o zresztą po co Ci te diety, zmiany wyglądu? myślisz, że jak wrócisz po wakacjach ładniejsza to znajomi ze szkoły nagle Cię polubią? przerabiałam ten temat - niestety to tak nie działa :o

Gość a ja pochwalam
wez wrzuc zdjecie, albo na maila mi podeslij, moje_moje_moje@op.pl postaram sie ocenic, czy naprawde jest tak zle, jak myslisz. jeslli tylko sobie zyczysz i chcesz dostac szczera obiektywna opinie drugiej kobiety. pozdrawiam

Gość isisss
hmmm... no moi znajomi też są wyżsi ode mnie , ale przeceiż kobieta może być mała i drobna :)) ale jak Ci to przeszkadza tak bardzo to może jakieś butki na wyższych obcasach ??

Gość a ja pochwalam
przepraszam zly mail, teraz dobry podaje: mojemojemoje@op.pl

Gość POMOCYYYYY
Nie no poprostu chce sie normalnie czuc w swoim ciele, inni sa wyzsi i to mnie strasznie zamyka w sobie..Bo czasem czuje sie jakby mnie nie zauwazali.. Nie wychodze z domu prawie w ogole.. Czuje sie strasznie w swoim ciele i chciałabym to zmienic : (

Gość s2
kiedyś na polsacie reklamowali taki pas odchudzający nie pamiętam nazwy :p, poza tym tabletki odchudzające ;p

Gość a ja pochwalam
ej dziewczyno, wyslij mi to foto, buzia oraz drugie calej sylwetki w butach na jakims 3centymetrowym obcasie to ci pomoge, na codzien zajmuje sie stylizowaniem ludzi, jestem stylistka-wizazystka, zobaczymy, co da sie zrobic, chetnie doradze

Gość cukierasekk
a możesz napisać ile ważysz przy 155cm? tabletki, pasy i inne wynalazki sobie odpuść :o mniej jedz +ćwiczenia regularne i schudniesz , bez skoków wagi, jojo itp :)

Gość isisss
e tam pas odchudzający :) to w ogóle działa ?? to spróbuj to hula hop i może jakieś bieganie czy rower , jeśli lubisz albo basen , hmm ?

Gość POMOCYYYYY
44 chyba nie tak duzoo.

idz do lumpeksu a moze Cie olsni co do stylu ;) a na 'wstydzenie sie'' nie mam rady..bo sama nie mam z tym problemow. skoro nie patrzysz na mode i trendy to bez problemu powinnas isc do lumpeksu :) co do wzrostu.male jest piekne ;)

Gość isisss
a to dobre :) to co Ty niby masz grubego przy tej wadze ??

Gość POMOCYYYYY
uda i tyłek : /

Gość puytupytpuptpy
upupupuppu