Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donia_22

jestem w ciąży hurrrrrrraaaaaa

Polecane posty

Gość donia_22

hej dziewczyny dziś byłam u ginekologa bo robiłam 2 testy na których miałam 2 kreseczki i gin potwierdził ciąże jestem w szóstym tygodniu po półtorarocznym staraniu wkońcu będe miała dzidzie pozdrowionka dla was

Gość niebieska_smutna
serdecznie gratuluję! :)

Gość dobraduszka
Gratuluje :)

Gość donia_22
dziekuje niebieska_smutna

Bardzo bardzo Ci gratuluje i ciesze sie razem z toba :D Mnie narazie sie nie udaje, ale mam nadzieje, ze w koncu sie uda tak jak u ciebie. Jeszcze raz bardzo mocno Tobie gratuluje :D

Gość donia_22
eeeee bilardzistka napewno ci sie uda bardzo myslalam o dzidzi nawet podczas stosunku i moze dlatego nie wychodzilo bo wlasnie niedawno dalam na luz i pomyslalam ze widocznie nam nie sluzy a jednak trzymam kciuki za ciebie

Gość donia_22
jak ci nie pasuje te forum to tu nie wchodz tu sa dziewczyny takie ktore staraja sie o dziecko i niemaja zamiaru czytac twoich glupich wpisow

Gość hahaha kocham cie
pierdol sie glupia suko juz cioe kocham :d

Gość donia_22
ciągnij się niemam ochoty odpisywać na twoje głupie wpisy nara

Gość wytatuuj sobie na czole
ze jestes w ciazy, przyglupie ejden

Gość donia nie reaguj
gratuluje Ci:) ja tez jestem w ciazy od 3 m-cy i jestem bardzo szczesliwa

Gość gratuluję ciesz się
i nie czytaj głupot. Będzie z dzidzi na pewno fajny czlowiek, dobrze jak sie rodzą dzieci wyczekane, przynajmniej matki je odpoiwedzialnie i z miloscia traktuja , nie jak dopust bozy. Powodzenia!

Do "pierdol się" i "wytatuuj sobie"-->dobranocka już dawno się skończyła.. Żegnam..

Gość Donia nie martw sie i nie
przejmuj tymi idiotkami. One zazdroszcza tego, ze ulozylas sobie zycie i jestem szczesliwe. Ja takze bardzo mocno ci gratuluj:D Takie mendy co obrazaa maja morde wielka w internecie, bo nikt ich nie zna i nie widzi. W realnym zyciu to takie szare sfrustrowane myszy, ktore wszystkim dookola zazdroszcza, niczego nie potrafia, zaden facet nie chce z nimi byc i wszyscy maja je w dupie. Takie oto nieszczesliwe istoty, ktore w internecie sa anonimowe i moga wyladowac frustracje, bo nigdy nie beda szczesliwe tylko dzieki sobie samym i wlasnym mendowatym charakterze.

Gość wytatuuj sobie na czole
pizdy do rodzenia,nic innego nie potraficie, a wasi facecie ogladaja sie za zadbanymi kobitami,ktore cos w zyciu osiagnely, poza rozstepami ,jak ich zonki slonice, ktore przez to,ze zaciazyly,uwazaja sie za pepek swiata. poza tym niezle ograniczone macie myslenie,skoro uwazacie,ze dla kazdego posiadanie dzieciaka to szczyt marzen i ze kazdy musi sie zachwycac waszym brzuchem, a potem tym zjebanym gnojem,ktory ciagle drze morde

Gość georginna
może modrator usunąłby te wulgarne teksty, przecież nie da się tego czytać.