Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady penelope

Głupi sen...

Polecane posty

Opowiadajcie o swoich najgłupszych snach :) u mnie troche ich było hehe... no ale poczekam na Wasze wypowiedzi:)

Gość oneka
diabeł w kościele w dzień przed Wigilią i moje ginięcie w tym kościele po przegranej walce z nim.

zaczynamy drastycznie;) mi sie kiedyś śniło ze miałam znowu 6 lat , wróciłam do przedszkola a tam była straszna wiedźma na drzewie... i wszystko sie zmieniło... sama drzewka bez liści hehe nawet straszne... ;) skoro juz trzymamy sie takiej scenerii;)

blondynka piekna o polnocy mnie zaprasza do siebie na herbate. ooo myśle sobie cus bedzie .... idziemy na 12 pietro z jej walizkami [ ja niosę] bo winda zepsuta ona ku memu zaskoczeniu dzwoni do dzwi i... otwiera taki kafar 2m wzrostu a ona mowi: Stasiu badz tak miły i daj panu 10 zl za wniesienie waliz i... sie obudzilem.,..

Gość dznnhyj
jadę sobie samochodem takim odkrytym bez dachu jak z lat 30s. obok mnie siedzi uhahany Hitler uczesany w ząbek:) samochód się telepie a my jedziemy w słońcu bo sie wojsko mobilizuje

Gość a może vaginką
śnił mi się penis w kolorze tęczy

Gość podszywacz lipcowy
mnie sie sniła naga lady penelope,jak gwałci mnie kilkarotnie w ciagu nocy oralnie :D

Gość podszywacz lipcowy
no inne moglyby Ci zazdrościc :classic_cool:

Gość Lisetka
a może by tak serio... - noc, stoję na podwórzu - studni, wysokie domy wyglądające trochę jak Colosseum - wszystkie okna otwarte w każdym stoją kaktusy...z niektórych wyglądają jacyś obcy ludzie ???