Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vogeltje

Jestem cipka...

Polecane posty

Gość vogeltje

Pracuje w nowej firmie od 3 tyg. Juz 1wszego dnia wpadl mi w oko manager mojego departamentu (w ktorym pracuje 20 osob). To on mnie oprowadzal po firmie 1wszego dnia, przedstawial ludzi, pokazywal stolowke, itp. Ja naleze raczej do osob niesmialych (cos z rodzaju szarych myszek) i nie dalam nic po sobie poznac, ze on przypadl mi do gustu. Z reszta, chyba przez moje kompleksy, wyszlam z zalozenia, ze co taki facet jak on moze we mnie widziec. Jednak kazdego dnia jak tylko na niego spojrze, to mam te smieszne motylki w brzuchu:). On czasem przychodzil do mnie, pytal jak mi leci, czy mi sie praca podoba itp. Jakies 1,5 tyg. temu moj kolega z pracy niby przypadkiem sie wygadal, ze ja mu takze wpadlam w oko:) i ze mu sie podobam. Od tej pory wszyscy ludzie z mojego wydzialu zaczeli nas podpuszczac, abysmy sie umowili, moze jakis lunch, kolacja, itp. Wszyscy widza, ze miedzy nami strasznie iskrzy, ale ani ja ani on nie mamy odwagi aby np; zaproponowac jakies spotkanie. Dzis kolezanka podpuscila mnie abym wyslala mu email i zaproponowala lunch. Ja w ostatniej chwili stchorzylam i wykasowalam tego maila. Chce sie z nim umowic ale nie wiem jak mam to zorganizowac, bo jestem niesmiala. On z reszta tez. Co byscie mi doradzili?

Gość o lallalalal long
o matko, po ile macie lat? Zobaczysz,że jakaś ci go sprzatnie a ty głupia będziesz żałowała

Gość tez sie nad tym zastanawiam
no to przeciez proste:) rozmawiacie to bym się milo uśmiechnęła (najlepiej żeby nikogo nie bylo w pobliżu) i zapytała czy ma moze czas w sobote popołudniu i chciałby wyskoczyć na kawę:) albo cokolwiek innego:) dobrze,ze ja nie mam takich problemów;)

Gość niech on pierwszy
Niech on pierwszy Cie zaprosi. Niech facet zrobi pierwszy krok a Ty go do tego tylko prowokuj. Tak żeby nie mógł wytrzymać i się pokusił o zaproszenie Cię na kolację.

Gość vogeltje
Jak ja mam go niby pokusic?;)

Gość o matko moja
ale z ciebie cipka, sierota aaaaaa

nie jestes cipka.. sama czekalabym na Jego pierwszy krok, w koncu to On jest przelozonym i On jst facetem od zapraszania..

dziwny tytuł wątku... Odradzam romans z przełożonym w miejscu pracy! Obróci sie to przeciwko Wam i bedzie szumieć od plotek... Tak naprawde go nie znasz do konca i nie wiesz czy nie zakręcił wczesniej tak innych dziewczyn...3 tygodnie pracy w nowej firmie to stanowczo za mało. Jestes pod nowym wrazeniem. Poczekaj i sama nie zaczynaj.

Gość 798
tez uwazam , ze nie nalezy wchodzic w taki zwiazek, byc moze nie jestes pierwszą, z ktorej bedą sie smiali, kiedy on cie przeleci. byc moze wszyscy na to czekaja. a jesli bedzie sie wam ukladac, to na pewno nie dadzą wam zyc spokojnie, bo wszyscy beda patrzec na ciebie wilkiem.

Gość vogeltje
U mnie w pracy jest jedna para. Nikt im nie dokucza, nie wysmiewa, nie robi wymowek. Oboje zachowuja sie w sposob profesjonalny...Normalnie pewnie bym ta cala sprawe olala, ale juz w zasadzie od 1wszego dnia pracy jak tylko na niego spojrze mam te dziwne motylki w brzuchu. On raczej nie nalezy do typu playboy bo inaczej pewnie ktos by mnie przed nim ostrzegl

Gość singleLIFE
pyknij sobie kielicha , jesli sie wstydzisz to zrob to przez internet i napisz mu :co za twarzowa koszula ,chyba potrzebuje towarzystwa mojej bluzki :DD: hahaha i zapros go na drina , jak odmowi to mu napisz ze i tak jakis sweter juz polowal na twoja bluzke wiec ..byeeeeee :):) no nie wiem napisz cos takiego ze po jego odmowie bedziesz moga jakos zareagowac i pokazac ze w sumie to zycie ci sie nie zawalilo i nie bedziesz sie wstydzic do usranej smierci

Gość vogeltje
singlelife--> prawie posikalam sie ze smiechu!!! Ale pomysl masz fajny;)

Gość singleLIFE
hehehe no bo w sumie do tego trzeba podejsc na luzie ,ale tak sie tylko łatwo mowi ,bo potem gdzies sie spotka tego upatrzonego niesmialka i co - burak na twarzy i jakies jekliwe "czesc" , dlatego najgorzej jakfacet jest niesmialy;/;/

Gość kolezanka cie podpuszcza
:o:D:o flirtowanie w pracy zawsze sie zle konczy PS on jest wolny czy zonaty?

Gość wielbiciel podrobów
To on mnie oprowadzal po firmie 1wszego dnia, przedstawial ludzi, pokazywal stolowke parówki były w menu, na pewno były parówki!!!!!!!!!!!!!!!!! musisz ulec, na parówki nie ma antidotum :):):):):):):):):)

Gość gość
O rany... po mału. Dowiedziałaś się przynajmniej czy on jest wolny? Może ma żonę, no i co wtedy? Masz ochotę na biurowy dramacik? Poza tym, manager to do cholery zwykły kierownik. k i e r o w n i k - rozumiesz? Powtórz to sobie i naucz się że angielskie nazwy nie czynią automatycznie z ludzi bogów. Dumna nazwa sales manager to nic innego jak zwykły kierownik sprzedaży, czyli wielkie nic. Ulżyło? ;)