Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkaodkomputera

grzybica paznokci!

Polecane posty

Gość myszkaodkomputera

witam.. od jakiegos czasu borykam się z grzybica paznokci u nóg.. bylam u dermatologa, to przepisal mi jakies krople. Nic nie pomogly, jedynie trochę rozjasnily paznokiec. od niedawna uzywam Daktarinu. Pomaga! efekty są widoczne. Jednak chcialabym nieco przyspieszyc to leczenie. Kupilam olejek herbaciany i zamierzam kilka razy dziennie moczyc nogi w cieplej wodzie z dodatkiem tego olejku. Ponadto smarowac paznokcie Daktarinem. czy proponujecie cos jeszcze do tego?? słyszałam , ze ocet tez pomaga, rowniez moge raz na jakis czas moczyc w occie.. moze znacie jakies inne , dobre preparaty na grzybice? oczywiscie takie, zeby byly bez recepty :-) kurcze, chcialabym juz sie z tego wyleczyc, bo szczerze mam juz dosc :( japonek nie zaloze.... a kupialm sobie w tym roku kilak par ... co prawda jak pomaluje paznokcie, to nie widac nic, ale chce juz miec je zdrowe... pomozcie :-) z gory dziekuje.

Gość smaruj je
citroseptem- efekt murowany

Gość a ten Daktarin
to jakis krem? i na recepte jet?

Gość tak to prawda
Daktarin jest bez recepty. Mi pomogły leki doustne, mam teraz śliczne, nowe paznokietki na lato. Ale to było na receptę. Tabletki Terbisil 4 op.

Gość myszkaodkomputera
daktarin jest bez recepty. 15 g kosztuje zaledwie 15 zł, wiec nie jest drogi w porownaniu do innych lekow. zazywa sie go dwa razy dziennie, smarujac chore miejsce. mozna wiecej. ja czasem wiecej niz 2 x dziennie uzywam. efekty sa widoczne :-)

Gość sibi
jodyna,olejek herbaciany ma bardzo dobre też działanie na grzybki