Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowo

panowie, co sadzicie na temat tipsów u pań?

Polecane posty

Gość pomaranczowo

jak w temacie ciekawa jestem co panowie sadza na temat tipsow, czy sie podobaja, czy sa seksowne czy moze nie wypowiedzi pan ktore rozmawialy z panami o tym rowniez beda super

Gość cukierasekk
Panowie czasem zastanawiają się jak taka panienka z długaśnymi szponami tyłek podciera i czy coś nie zostaje za paznokciem.... ot co ich "frapuje"

jak znam multum facetow tak zaden nigdy nie potwerdzil ze podobaja mu sie tipsy u kobiety :P

Gość tipsiara678
Ja czesto zakladam tipsy i musze przyznac, ze moj clopak lubi gdy je mam. Oczywiscie woli moje naturalne pazurki, ale tylko wtedy sa piekne gdy sa dlugie, a niestety zawsze byly lamliwe i nic im nie pomoglo wiec zakladam tipsy i w ten sposob mam ladne i zadbane dlonie.Oczywiscie nie przesadzam z dlugoscia i z ozdobami. Wygladaja na prawde fajnie tyle, ze wszytsko trzeba robic z gstem. Ale pewnie tez sa tacy ktorzy lubia bardzo dlugie i czerwone:)

Gość mądrala na 102
chyba z umiarem, a nie gestem koleżanko

Gość jasne że z umiarem
ale czego się spodziewasz po tipsiarze? P.S. tipsolarblondzia - to słowo zawiera w sobie wszystko, co musi mieć stereotypowa idiotka: tipsy, zbyt mocną opaleniznę z solarium i blond włoski (zwykle farbowane). żadna tipsolarblondzia nie grzeszy intelgencją... :-O🖐️

Gość pomaranczowo
heh, czasem sama sie zastanawiam jak widze takie kilkucentymetrowe naprawde szpony :) osobiscie ze wzgledu na prace musze miec krotkie paznokcie ale takie tipsy stylizowane na naturalne i nie za dlugie bez ozdob typu kamyczki to mi sie podobaja zawsze misie wydawalo ze panowie wlasnie lubia tipsy, no nie wiem, kobieta jest bardziej kobieca w tipsach?

Gość pomaranczowo
tylko tipsy na stopy to przegiecie moim zdaniem, widzialam takie i wygladaly naprawde paskudnie

Gość nie są seksowne
?

Gość giurnvtne
a ja mam tipsy na dloniach i stopach i wygladaja slicznie moj facet zachwycony

Gość giurnvtne
zawsze mozna podrapac po pleckach i takie tam ....

Gość pi0tas
takie bez kamyczkow sa ok :)

Gość giurnvtne
moj facet tez nie lubi tych z pierdolkami zwykly klasyczny frencz bez udziwnien strasznie sie mu podoba

Gość giurnvtne
a no i dosc dlugie

Gość tipsy tipsyy
nigdy nie mialam tipsow ale sie zastanawiam nad zorbieniem sobie takiego frencza by wygladal jak najbardziej naturalnie i nie byl za dlugi, ale czy takie cialo obce na paznokciu to nie czuje sie z tym dziwnie????