Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pedrwa

co pomyślałybyście o tym?

Polecane posty

Gość pedrwa

Mój facet po prostu rozłożył mnie na łopatki. sypiamy już kilka miesięcy ze sobą, zaczelismy rozmawiać o antykoncepcji na stłae, bo on nie wierzy w te "przypadkowe metody" typu gumka... ale najlepsze - on mi wciąż mówił że nawet gdyby była wpadka, to nawet by się cieszył, bo jestem tak wyjątkowa że on chcialby ze mną spędzić życie, poza tym swoje latka mamy i on czuje się własciei gotów by być ojcem I nagle.... ni z tego ni z owego, mówi mi taki oto tekst: "moglibyśmy zrezygnować z seksu do czasu aż nie załatwimy tych pigułek, a przez ten czas zaspokajać się na inne sposoby" CO????? Powiedzialam mu że są 2 powody dla których to powiedział: 1. albo panicznie zaczął bać się wpadki (co mnie uraża, bo jestemy dorosłymi ludźmi tuż przed 30-tką i sądzilam że i tak planujemy wspolne życie i tak) 2. albo on wcale seksu aż tak nie lubi i znalazł sobie głupi powód Dodam że powiedział to na tydzien przed moją umówioną wizytą u gina, który ma mi zapisać tabsy. Co byscie pomysleli gdyby wasz partner/partnerka, zktórym SYPIACIE! powiedział nagle że zrezygnujecie z seksu do tego czasu aż nie znajdziecie dobrej antykoncepcji?

Gość singsing
bo to jest tak że facet nieważne ile ma lat, najpierw mówi a potem myśli ale myśli też nie zawsze

Gość vjghfhcf
mysle , że to jest hipokryta

Gość gabamaslo
hipokryta? a kto to jest ,nie istnieje takie pojęcie.Każdy się zmienia,mogło mu się zmienić i tyle.Skąd wiesz że hipokryta,musiał by ON SAM to stwierdzić,a jeszcze mógłby kłamać.Oceniać łatwo,a życie jest zajebiśćier skomplikowane:):)

Gość gabamaslo
Mówi to co chcesz usłyszeć ,pod wpływem chwili,a tak na prawdę nie wie czego chce.A czego wymagać od niego,a co nie może tak

Gość fgggffggfgf
arafacia, zamknij mordę ty oziębła seksualnie berecico, już na innym topiku źle pisałaś o ludziach którzy uprawiają seks, Twoje zdanie jest warte psiej kupy

Gość toż to zaproszenie
do oralu i analu :)

Gość sama niewiem ale powiem
Może poznał inną?

Gość 798
moze ma po prostu ochote na zabawy rączkami, albo wlasnie na oral

moge sie wypowiadac jak chce, wrecz wypowiadam sie obiektywnie bo sama uwielbiam sex, i nic ci do tego nieraz musiałam z chłopakiem wyczekać z 2-3 tygodnie az bedzie okazja na sex i jakos wyczekałam , było tak bo ja tego chiałam i chłopak akceptował moją decyzje tak w twoim przypadku powinnas zaakceptowac jego.. przeciez na zlosc cie nie odcina od sexu

Gość gabamaslo
a może przyjmij do wiadomości że nic nie jest pewne,a jak już będzie dziecko,to będzie ,tego Twój luby nie odwoła.Czyli zdecydujcie się na dziecko i po kłopocie :)

a po zaty jak twierdzis ze "zle pisałam o lludziach którzy uprawiają seks" nic takiego nie pisalam mówiłam o koiecie która sie pusciła po 2 tygodniach znajomosci dla mnie robi to roznice moze dla ciebie nie

tak mój tez cos takiego kiedys wymyslił, ale jakby to powiedziec, żaden normalny facet z seksu nie zrezygnuje, mój tez nie dał rady:P arafcia, jak sie kogos kocha i ma się podobne temperamenty seksoholizm nie ma nic do rzeczy...to po prostu normalna czynność(że się tak brzydko wyrażę)...jak jedzenie, przytulanie sie do siebie... częstro niezapalnowana a spontaniczna aktywność kto by się chciał powstrzymywać?

Gość sllssllslslslls
Laska, robisz problem z niczego. I co, nie wytrzymasz tygodnia????? Tak cię dupa swędzi???

Gość singleLIFE
mi sie wydaje ze on chce seksu oralnego i stwierdzil ze przez takie postawienie sprawy Ty zrobisz wszystko dla malego bara-bara;/ ale spryciarz:/:/

ale po co wytrzymywac?..to rpzeciez naturalnie sie dzieje..impulsywnie, spontanicznie no chyba, ze wy sobie tak planujecie, to ja wam wspolczuje takiej mechanicznej gierki poza tym seks to taka sama potrzeba jak jedzenie, picie, jak potrzeba akcpetacji przez druga osobe...jak potrzeba mikcji, defekacji..przeczytajcie kazda definicje, jesli nie widzicie tego po sobie.. pytam sie, po co sie wstrzymywac, od jedzenia, picia oddychania tez sie wstrzymujecie? to jest potrzeba fizjologiczna jedna z podstawowywych potrzeb...a potrzeby fizjologiczne sa sobie rowne, wsyztskie...

Gość singleLIFE
co do wstrzymywaniaa sie z jedzeniem to robi sie to dla utraty kilogramow ,ale zeby wstrzymywac sie z seksem???;/chyba by potem rzucic sie na siebie jak jakies dzikusy:DD:

Gość pedrwa
ludzie, ale my przecież i tak robimy wszystko - piescimy się ustami, ma lodziki kiedy chce, zabwy rączką itd... mamy naprawdę urozmaicony seks, więc nie chodzi o jego spryt by czegoś dostać

tak, i dlatego juz od najmlodszych lat owinno sie ja praktykowac, dzieci bierzcie sie juz do roboty, to tak samo wazne jak jedzenie puknij sie, jesli sex jest tak wazny jak jedzenie powiedz to ludziom glodujcym w afryce sex to jest zachcianka, zakonnice ksieza i wielu ludzi zyją bez tego jedzenie koniecznosc, powietrze konicznosc

Gość ejbisi
Przecież i tak nie zaczniesz brać tabletek od razu tego samego dnia co ci gin je przepisze bo trzeba czekac do pierwszego dnia miesiaczki zeby zaczac brac. Wiec jak mialas niedawno okres to se z miesiac poczekacie :P

sex jest mily i powinien byc spontaniczny, ale mozna sie czasem wstrzymac na tydzien ze wzgledu na jakies przyczyny np hgdyby partner by byl chory wtedy tez bys sie na niego rzucala? w koncu masz potrzeby

sex jest mily i powinien byc spontaniczny, ale mozna sie czasem wstrzymac na tydzien ze wzgledu na jakies przyczyny np gdyby partner by byl chory wtedy tez bys sie na niego rzucala? w koncu masz potrzeby

hmm..ja mam satysfakcjonujacy seks...nie musze sobie tego odamwiac, kiedy np mam na to ochote..bo za każdym razem ejst inaczej i tak samo rewelacyjnie i keidy zaczyna iskrzyc między mna a moim facetem..to bez sensu " nie kochanie musimy przestać!?" no prosze was....:|

arafaicia ---> najgorsze co mozna zrobić w rozmowie z druga osoba włożyc w jego usta słowa których nie wypowiedział, ale dokonac nadinterpretacji słów do seksu dojrzewamy, a kiedy dojrzewamy do Niego jest on taka sama potrzeba... jesli nie wierzysz mi i sobie... prosze oto punkt psychologiczny http://pl.wikipedia.org/wiki/Hierarchia_potrzeb z biologicznego i kulturowego punktu widzenia http://rozmnazanie.pozycjonerka.net/potrzeba-seksu.html sprawdz rowniez w definicjach potrzeb podstawowycyh tworzonych przez roznych lekarzy, psychologow, psychiatrow, w definicjach WHO, itp

szczekasz tak głośno a nie masz o tym pojęcia co nastepne, wybacz, nie rób ze mnie tyrana i nie uznawaj, że masz monopol na tworzenie opinii o osobach, których nie znasz, gdyby mój partner był chory i nie mógł uprawiac seksu nie rzuciłabym się na niego bo prawdopodobnie wtedy nie byłabym w nastroju bo wtedy priorytetem byłoby to, że ma wyzdrowiec, a trudno w takich chwilach myślec o seksie jak mówie moj seks to nie rzucanie sie na siebie, ale działanie i chęci dw óch osób w jednym czasie...proste, że gdyby partner nie miał ochoty to nie przywiąże go kajdankami do kaloryfera ale tutaj mówilismy o sytuacji, gdy obydwie osoby maja ochote sie kochac, a nie mogą z pwoodu głupiego nakazu

czyli kobieta która poznała smak sexu i jej to smakuje, po rozstaniu musi sie zaspakajac nie wiazne czy to z powwaznym facetem czy jednonocna przygoda bo ona tegopotrzebuje i koniec.. zreszta odbiegamy od tematu a mi sie nie chce z toba wyklocac pedrwa, rozmowa z nim.. na kafe nic sie nie dowiesz

poza tym mylisz pojęcia moja droga...potrzeba nie oznacza, żemamy się jej oddawac 24 godizny na dobe, sa granice i jest umiar wiesz keidyprzestać jeśc, bo nie jesteś głodna, wiesz, kiedy skończyc pic, bo juz nie pali Cie pragnienie, wiesz kiedy iśc do toalety itd, i tak samo wies,z keidy zaspokojone są twoje potrzeby czucia bliskości drugiej osoby, oraz potrzeby seksualne... nie rozumiem twojego toku myslenia...i nie mowie tego zlosliwe, ale kolejne czego nie lubie, to kiedy osoba uogolnia, a przeciez pomeidzy bialym a czarnym jest tyle innych odcieni

Gość nic sie nie dowie bo
arafacia ...................???oczywiscie rozmowa najwazniejsza sprawa, ale chyba dziewczyna chciala poznac opinie.to ze ty sie z nimi nie zgadzasz nie mowi o tym, ze ona sie czegos nie dowiedziala swoja droga ten przyklad arafacia jest kiepski, bo laska bedzie ciagle miala te potrzebe, i tu juz nie chodzi o zaspokojenie, ale o to, ze ta potrzeba bedzie, niezaspokojona, ale bedzie