Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pedrwa

co pomyślałybyście o tym?

Polecane posty

tak dokładnie, ta potrzeba nie zniknie wraz z chłopakiem, czy afcetem, ale chyba dalej trzeba Ci tłumaczyc, że niezaspokojenie potrzeb przez dłuższy czas działa negatywnie na psychike człowieka??? poniewaz jak mówi każda definicja hierarchi potrzeb, aby zaspokoic potrzeby wyższe: jak np potrzebe samorealizacji, czy potrzebe duchowa, trzeba zapokoic potrzeby najnizsze, czyli własnie te postawowe ale kłóc się dalej z psychologami, z ludźmi, którzy sie tym zajmują nie sądze, żebys nawet się pofatygowała przeczytac co Ci wkleiłam(linki) Ty nie odnosisz się do argumentów wysuwanych tu, tylko do osoby, której nie znasz nawet jesli brak Ci argumentów daj spokój, a jesli chcesz dyskutowac to na temat, a nie o tym, czy bym się rzuciła na chorego czy nie

Gość bnm
smieszne... facet ci powiedzial taki text i robisz kurwa halo na forum bo ci zaladowac nie chce i jaka swinia z niego.... jakbys ty wyskoczyla do niego z takim textem 'tzn nie ma sexu do czasu az se tabsy kupie' i on mialby jakies waty too bys zaczela topic 'moj facet jest ze man dla sexu'.... kurwa kobity zbierajcie puszki po smietnikach i wspierajcie PCK a nie siedziec przed kompem i glupoty pisac... widac ze wam za dobrze bo juz nie wiesz czego sie dokurwic

nie chce mi sie z wami wykłocac spiaca jestem ogolnie mówic chodzi mi jedynie o to ze kobieta moze wytrzymac 2 tygodnie , moze i 3 bo jakby to kobieta chciała przerwy (np jak kiedys wmoim przypadku na 2 tygodnie) to facet moglby sie obrazic ( chocnie musial jak mój) i wszystko grało, i napewno nie zalił sie na necie czy kumplowi tylkojakby ona chcała przerwy a on nie, to by bylo wyzywanie ze to zboczeniec , sexoholik ze nie wytrzyma bez sexu, ze nie szanuje zony jej decyzji to jest ta sama sytuacja tylko inna plec

Gość rozmawialismy
wygodnie nie odpowiadac na pytania..nie chodzi o klotnie ale o argumentacje..nie umiesz rozmawiac hm...ale po co wytrzymywac?

Gość hahaha jak brak
argumentow, to spiaca:Phahahah..ja sie z toba arafacia nie zgadzam....na szczescie

gdyby trzba bylo to bym sie i z psychologami kłociła bo co oni bogowie? co powiedza to swiete? mozemy rano "porozmawiac" jak chcecie

zreszta niech ona czy oni robią co chca , mi nic do tego niech rżna sie jak dwa psy lub sie rozstaną zwisa mi to

ja juz nie piszę nic arafacia w ziazku z twoimi wypowiedziami, bo Ty nie ustosunkowałas sie do ani jednej mojej wypowiedzi.. lubię wymieniac się zdaniem tutaj, ale marnowac czas na kogos kto duzo pisze, ale nie na temat? nie dzieki

jestes wulgarna seks to rżnięcie dwóch psów?? bo spontaniczne? u Ciebie każdy ruch jest wystudiowany i wczesniej przemysłany???współczuję, szczerze!!! łatwiej obrażać prawda??? gro kafeteriuszy woli własnie taki sposób bycia prymitywny styl bycia, niestety

Gość arafaica. mozna sie kłoci
c z opiniami, ale ty nawet tego nie robisz, po co rozmawiac rano, jak Ty nie umiesz rozmawiac? nie zauwazylam ani jednej polemiki z wypowiedziami innych osob? wiec chcesz polemizowac z psychologami? to jak porywanie sie z motyka na slonce:p seks jest podstaowwa potrzeba, i nie ma sie co klocic, gdy nie on, nie byloby ani ciebie ani mnie, cywilizacja ludzka wyginelaby a ty naucz sie rozamwiac, a nie obrazac ludzi, to nie rozmowa

u Ciebie każdy ruch jest wystudiowany i wczesniej przemysłany???współczuję, szczerze!!! a skadto wywnioskowałas? ja nie odpowiadamna twoje teksty a ty za to tak dokaldnie sie czepisz, a jak ktos nie ma nic do powiedzenia to sie czepia wypowiedzi - dziekuje za uwage

kogo tu obrazilam pytam sie nazwalam ci suką nazwalam tą druga dziwką nie, wiec.......

Gość arafacia niestety musze
powiedziec jedno, jestes jedyna osoba, ktora tutaj wulgaryzmy wklada, ktora obraza ludzi, porownujac fizyczna milosc do rzniecia psow>>>??nie odpowiadasz do niej, to odpowiedz do mnie, dlaczego uwazasz, ze seks nie jest potrzeba fizjologiczna skoro jest?

wiec się pytam? chciałam normalnie pogadać, miałas inne zdanie i chciałam wiedziec dlaczego, więc dlaczego nie odpowiadałas na moje zapytania?

to do kogo gadałaś cały czas jak byłysmy same na forum? tu na topiku> skoro nie były to odpowiedzi do mnie?

wrecz uwazam ze rozmowa nasza jest kulturalna bo nie padły zadne przeklenstwa itd no oprocz tam jednej na poczatku kobity a ze nie rozumiecie mnie to wasza sprawa zycze wam zebyscie sie codziennie kochaly z swoimi partnerami i zeby nigdy wam nie odmawiali

dlaczego uwazasz, ze seks nie jest potrzeba fizjologiczna skoro jest? jest, ale wmniejszym stopniu niz jedzenie i picie, oddychanie

czy odpowiesz na moje pytania? pytam grzecznie...jestem ciekawa to nie jest wkestia odmowy! kobito w jakim świecie zyjesz, jesli iskrzy między nami to sie po prostu dzieje, żadne z nas nie pyta, kochanie, a może by seks? a może bysmy mogli?no prosze Cie:|

no nie pytamy sie czy chcemy, proste choc czasem mowie do chlopaka ze mam ochote a on w ciagu chwili sie napala ale jakie to pyytanie, powtorz

ptarzyłas na te hierarchię która Ci pokazałam? takich rzeczy sie nie stopniuje jeżeli w potrzebach fizjologicznych masz wyszczególnione: - jedzenie, - picie, - tlen, - potrzeby seksualne, -mikcja, defekacja, - brak napięcia,9co wiaze sie z potrzebami seksualnymi, a wprzypadku zbyt lugo utrzymuajcego sie napiecia z powaznymi konsekwencjami psychicznymi) - sen. to powiedz jak ktora z nich mzoe byc wazniejsza, lub mniej wazna>??? to oznacza, ze sa na tym samym poziomie, kazda jest tak samo wazna, z czym sie zgadzam, co wyrzucisz?? wyrzucmy moze sen, albo jedzenie???

i zaspokajamy je wtedy kiedy czujemy potrzebe, co oznacza, że ejdni będa jeśc częściej, inni rzadziej że jedni będą się częściej kochac inni rzadziej a ja to rozumiem! i rozumiem odmowe seksu w rpzyadku choroby czy powaznego problemu ale własnie w odniesieniu do tego tłumacze Ci to, że w końcu i tak zaspokoisz te potrzebę, jutro, z atydzień, za dwa, ale istotne jest, aby jej nie wstrzymywac, więc jeśli ja akurat sie podniecę na widok parnera to sie znim kocham, a nie mówię sobie, a poczekam ze dwa tygodnie, jak zgłodnieje, nie mówie zjem za dwa dni, tylko ide i jem...

Gość taaaaaaaaaaa
racja

tak mozna je ponumerowac wobec najwazniejszych tlen - bez niego umrze sie najszybciej woda - bez niej umierasz po 3-7 dni jedzenie - umiera sie po ok 30 dniach bez snu nie da sie funkcjonowac, ale jeszcze nie znam przypadku by ktos umarł z braku snu ale pomysl o tym ze sa ludzie którzy maja przerwe w stosunkach nawet 5-letnie,nawet10 nikt od braku sexu nie umarł sa badania co potwierdzaja ze bez drugiej osoby umiera sie wczesniej ale to kwestia 5-10 lat wczesniej

no ale jesli jej partner nie chce to mnie musi przeciez zaraz miec chcice tak samo sa osoby odchudzajace sie ktore musza odczekacna swoja wymarzoną kremówke

mówimy o pełnowartosciowym zyciu?? bo chyba dalej się nie rozumiemy, mówimy o tym, że aby życ potrzeba tegow szytskiego, jak chciałas sie pojawić na świecie bez seksu? spaść z nieba?? mówisz wyliczasz co trzeba, kobieto, albo dziewczyno(bo nie wiem ile masz lat), zycie, normalne zycie, a nie sprawdzanie ile mozna rpzeżyc to jest to o czym mówię, potrzeba ich wszystkich!!!

nie wiem czemu ona tak narzeka, w moim przypadku nie wiem jak u niej , moj partner potrafi mnie doprowadzic do orgazmu bez stosunku tylko tez musi sie troche nameczyc..moze wartotez te 2 tygodnie poswiecic na pozznawianie blizej swoich ciał?

Gość do arafaci
laska, sorry, ale jestes tak smieszna...przcezytaj co napisalas Ty a co Noelia, bo zaraz padne i naucz się czytac ze zrouzmieniem...brawo zylibysmy może z tydzien bez żarcia i picia, ale nie zdążylibysmy uprawiać seksu, chocby w celach prokreacyjnych, noo brawo...

Gość ejj Ty robisz
jakis wyścig?? kto szybciej do smierci?? kto sie syzbciej wylozy? tutaj mowa o zyciu...o zyciu zyciu zyciu zyciu

ja mówi o tym co jest teraz, co jest dla nas najwazniejsza a zeby splodzic potomka wystarczy jeden stosunek a nie uprwianie sexu codziennie przez wiele lat

i tutaj niestety arafacia sie mylisz, ludzie latami staraja sie o dziecko, gdyby bylo tak prosto to kazdy mialby juz spora gromadke, poza tym usmierciłas juz osobę odmawiając jej jedzenia... zdrowie i rownowaga w anszym zyciu oznacza fizyczne i psychiczne zaspokojenie