Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

pytanie do użytkowników allegro

Polecane posty

można jakoś zrobić żeby numer aukcji nie byl dostepny dla wszyskich? tzn. zeby niw bylo wiadomo co kupilam albo co sprzedalam? mozna kliknac na nr aukcji i zaraz wszystko wiadomo.. a niektorzy uzytkownicy maja jakby te numery nieaktywne.. i to nie z aukcji zakonczonych 2 msc temu, a z tych sprzed paru dni..

Gość a to ciekawe
też bym chciała to zrobić, ale jak?

nie mam pojęcia, od czego to zależne, aczkolwiek zauważyłam u siebie, że szybciej znika po wystawionych komentarzach (im szybciej wystawiam jako kupujący, tym szybciej znika)

Gość a to ciekawe
też myslę podobnie w przypadku zakończenia aukcji komentarzami chyba znika w krótkim czasie

ale tak sie dzieje po aukcji wieloprzedmiotowej jak juz, ale mi chodzi o takie, ze tak powiem \"detaliczne\".. cos mi sie obilo o uszy,ze mozna to gdzies zrobic, ale w ustawienach nie znalazlam..

ale tak sie dzieje po aukcji wieloprzedmiotowej jak juz, ale mi chodzi o takie, ze tak powiem \"detaliczne\".. cos mi sie obilo o uszy,ze mozna to gdzies zrobic, ale w ustawienach nie znalazlam..

Gość gladelupaaaa
A coś wstydliwego kupiłaś? :D:D Może wibrator? :P

Gość gladelupaaaa
no to jest trochę głupie :P ja ostatnio kupiłam torebkę z konta mojego ojca, a on do mnie : `teraz wszysycy pomyślą, że tinky winky`:D