Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana o co chodzi

Panowi trzy życzenia

Polecane posty

Gość czarna xwka generation next
"normalnie pod wieczór i w łóżku przytulamy się i pieścimy i tyle nie wiem co można jeszcze" a weź na przykład kup bieliznę fajną jakąś koronkową np, czarną z czerownymi wstawkami wbij się tak do sypialni zatancz dla niego rozkręć go troszkę, albo skuj go i bedziesz miała pole do popisu :)

"normalnie pod wieczór i w łóżku przytulamy się i pieścimy i tyle nie wiem co można jeszcze" a weź na przykład kup bieliznę fajną jakąś koronkową np, czarną z czerownymi wstawkami wbij się tak do sypialni zatancz dla niego rozkręć go troszkę, albo skuj go i bedziesz miała pole do popisu Jak on mu powiedziała o sexie i się boi co on pomysli :O a już Ci zatanczy :O

chooja w buzie ale twoj i ajronka naraz :D a pozniej zakmnę paszczę :D a wy poznacie co to prawidziwy orgazm. dzisiaj z pupy weather normalnie jebnę jak słonce nie wyjdzie :"( u was też taka aura?

u mnie świeci:classic_cool:🖐️ wie gdzie sie odsłaniać ;)

"widzę że znasz sie na rzeczy" jakieś nowe doświadczenie :) Czemu ma nie zatańczyć :) przecież to jej mąż, poza tym jak podejdzie na luzie, a nie stremowana to bedzie ok :) kurde jakbym moja Pani złożyłby mi propozycje trzech życzeń to chyba bym oszalał nie wiedział bym co wybrać :P

Gość he he
zdezorientowana o co chodzi ale masz meza buraka hheh frajer oczywiscie zebym skorzystal gratuluje meza i zycia :D

No tak fajnie chyba macie jak tak robicie ale nie wiem czy bym tak umiała ,odwagi mi nie brak tylko nie wiem jakbym się czuła i czy bym umiała tak się zachowywać.Raczej myślałam że to on potrzebuje czegoś innego więc zebrałam się na odwagę bo może się boi mnie urazić .A tak w ogóle to głupio mi cokolwiek sama zaczynać.

qrwa cztrasz co pisze?:P ona mu powiedziała i się rumieni to jak zmusisz ją do tanca w bieliźnie?:O moze pieszcza sie po ciemku jeszcze :O

no a jak miała byś się czuć ? czemu obawiasz się że będzie coś nie tak, a jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz. Powiedział Ci, że jest nic nie chce zmieniać, to ty zmien :) weź sprawę w swoje ręce, przejmij inicjatywę i zobaczysz co wyjdzie :P za dużo myślisz, poprostu zacznij zdziałać :)

zawsze uważałam że to facet powinien pierwszy zaczynać

Gość he he
wez nie pi eprz glupot zal sie ciebie robi tak sobie wybralas to zyj z typem.

Gość ŻOAN CO UWIELBIA SEX
Żona nie jest od tego żeby spełniać życzenia sexualne męża!!! A tymbardziej rozmawiać o sexie :O Żona leży i czeka aż mąż zrobi pierwszy krok :classic_cool:

no to zacznij uważać inaczej i ty zadziałaj. Widać twój facet, gdzieś zbłądził, jest jak zagubiona owieczka :) ja Ci mogę tylko poradzić, a ty zrobisz co uważasz,... powodzenia TAk, nawiasem swojej kobiecie sie nie odmawia :P

Gość babyyyyyyyyyyyyy
ŻOAN CO UWIELBIA SEX Żona nie jest od tego żeby spełniać życzenia sexualne męża!!! A tymbardziej rozmawiać o sexie Żona leży i czeka aż mąż zrobi pierwszy krok lecz sie na glowe skonczyly sie czasy ze nogi rozlozyla ...... teraz ma pracowac .... calkiem sie wam juz pojeb alo.........

kobieta powinna leżeć w pozycji patriarchalnej z nogami za 10.10 i czekac na przybycie młotkowego z młotem do jej ciała :P

Maniek a myslisz że tak łatwo znaleźć kochankę nie pierwsza lepsze ale taką która cię bedzie krecic ?

xwka ja problemów nie mam :o Mam kota Rademenesa i on spełni moje 7 życzeń :classic_cool: Już go taśmą zacząłem oklejać :classic_cool: Żonko moja żelazna dziewico :classic_cool:👄 V33 ale tam paszcz rozdziawionych :o jak w zoo :o

Żona też od bezecenstw i tancu na róze w sexi koszulce ma kochankę :classic_cool: Prawda?