Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4listna

Dylemat w miłości

Polecane posty

Gość 4listna

Jestem z moim obecnym partnerem prawie rok, tworzymy udany i szczesliwy zwiazek, teoretycznie niczego nie brakuje - jego wyorzumialosc, cierpliwosc, moja w sumie tez... Ale jakis czas temu partner moze i mial zamiar zdradzic, w kazdym razie nie zrobil tego; w dobrym momencie sie zoreitnwoalam, zneutralizowalam kontakty jego i tej panny, on prosil o wybaczenie, poniewaz do niczego nie doszlo-wybaczylam. Jednak, jakis czas temu przez jeden z portali trafilam na moja pierwsza milosc. Co tu duzo mowic,mezczyzna ciagle atrakcyjny,jak kiedys czarujacy.Coprawda na pewno nie jest taki wyrozumialy,jak moj oceny partner...Pisalismy wiadomosci,mowil ze musimy sie spotkac powspominac,w sumie bylam za,nawet powiedzialam obecnemu ze trafilam na niego.Nic nie powiedzial, bo wszystkie sytuacje tylko go przekonaly o mojej miloci,wiernosci...Pierwsza milosc moja wyjechala i nebawem wraca do miasta,snil mi sie nawet dzisiaj w nocy,i wszelkie te sceny byly przyjemne...Nie wiem co mam zrobic?? Przeciez jestem szczesliwa w zwiazku,moze to podswiadoma chec zemszczenia sie za temata jego probe skoku w bok?Ciekawosc?Pomozcie:(((

Gość to tylko
to tylko głupota, nieuleczala, niestety

Gość 4listna
glupota?;/// nasza klasa, tak :P on tez na ta dziewuche trafil na nasze4j klasie...

Gość CosBrakuje
skoro tak robisz, pierwsza pomylka twoja byla zkontaktowac sie z bylym, jak juz zrobilasz to znaczy ze chcialasz. Jak nic nie znaczy to zerwij kontakt calkiem i tyle, jak nie jestes pewna to cos tam jest i nie oklamuj siebie i kogos innego.

Gość powiem ci tyle
taki sen oznacza ze to falszywy facet. daj sobie spokoj:)

Gość babyyyyyyyyyyyyy
zrob mu loda

Gość życie...
a Ty byś chciała żeby on się z nią spotkał? Ograniczyłaś im kontakty - nie spotkali się, Więc tez tego nie rób, Zrobisz a facet zacznie Ci to wypominać... zobaczysz...

Gość 4listna
to nie byla jego eks, to byla ewidentna sucz materiał na kochanke..

Gość życie...
A Twój eks to co? Przyjaciel? Po jaką cholere wracac do czegos co się już dawno skończyło? On z ta suka mógł isc do wyra... a Wy to co? Niby nie? Ja nienawidze eksów:/ I gdyby mój się ze swoja eks umówił... wojne miałby murowana... Postaw się na jego miejscu - chciałabyś żeby sie z byłą umówił powspominac stare czasy??

Gość 4listna
rozmawia ze swoja eks na gadu i doprowadza mnie to do furii, w sumie masz racje, dzieki :)

Gość życie...
Rozmowa na gg to to samo co robisz Ty ze swoim byłym. Skoro to Cię wkurza to pomysl sobie że mógłby Ci kiedys zrobić na złośc i się z nią spotkac... Tak jak Ty ze swoim byłym... Nie popełniaj błędu, bo będziesz żałowac.

Gość 4listna
masz racje.lepiej z bylym calkowicie zerwac kontakt. dziekuje Ci bardzo :*

Gość Natasza Klasa jest be
:p po co ci te zdrady kłamstwa? nie można juz normlanie zyc? jak zacvznoesz kręcić to zawsze to będziesz robić on tak samo