Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kryustynaaaaa

RANY DZIEWCZYNY ONA MA 38 LAT A WYGL膭DA NA 17!!!!jestem w szoku!!

Polecane posty

a daj spok贸j z t膮 ko艅sk膮 g臋b膮 :o syndrom klaczy normalnie :o moja szwagierka te偶 ma 38 lat a wygl膮da o niebo lepiej

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Na 17 to ona na pewno nie
wygl膮da, ale trzeba jej przyzna膰, 偶e na pewno m艂odo jak na sw贸j wiek. Ale zr贸b sobie kilkana艣cie operacji plastycznych, zatrudnij dietetyka, masa偶yst臋, osobistego trenera itp i pewnie b臋dziesz wygl膮da艂a podobnie :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 greenfrog
17, chyba zartujesz:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co z tego jak
ma nasrane w bani, od tego luksusu takim carrey czy j.lo zlasowalo mozgi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jjto艂dii
a ja znam 16stolatli starzej wygladajace ni偶 moja mama ..to dopiero masakra..teraz 17stli wygladaja starzej niz ona wiec ona naprawde wyglada jak 17stka .

Udost臋pnij ten post

Dobrze wygl膮da.. :) ale napewno nie na 18 lat :O tylko gdzie艣 da艂abym jej z 24 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lihoi
nie przesadzajcie 38 lat to nie staro艣c znam wiele kobiet w podobnym wieku wygl膮daj膮cych b. dobrze bez jakichs ogrommnych nak艂ad贸w finansowych. Jak ktos ma dobra figur臋, nie pali, systematycznie nawilza sk贸re to be臋dzie wygl膮da艂 dobrze w tym wieku bez interwencji chirurga, zreszta wtej chwili s膮takie zabiegi dost臋pnew gabinetach kosmetycznych, 偶e naprawde mozna (np. mikrodermabrazja)

Udost臋pnij ten post

z odpowiednim make up' em i zdj臋ciem kt贸re przesz艂o przez "fotoszopa" to ka偶da mo偶e wygl膮da膰 na 18 :O nie ma sza艂u. a widzieli艣cie jej zdj臋cia bez makija偶u i bez obr贸bki komp?? nie?? to se popatrzcie :):):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 normalnie
No normalnie wygl膮da. Czy kobieta 38 letnia jest stara? Moja siostra ma 38 lat i wygl膮da podobnie. Ja mam 30 lat i wszyscy daj膮 mi g贸ra 20. Wystarczy dba膰 o siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwo藕dzikowa
艁adnie wygl膮da. A na ile - to trudno powiedziec. Bo jak sie wyglada na 38 lat ? Jak kto ? A kto wyglada na 25 lat ? Cichopek ? Paris Hilton ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joasia_b
nie wiem na ile lat wyglada, ale na pewno nie na 38 ale tez nie na 18:) na pewno mlodo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehhe
Z taka kas膮 jak ona ma,ka偶da z nas by si臋 super starza艂a,bo trzeba mie膰 na chirurga plastycznego,w艂asnego trenera ,masa偶yst贸w itd...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak juz to ok 23-operacje
nie no na moje wyglada na 23 czy cos kolo tego, no ale gwiazdy tak musza, operacje to u nich podstawa, aby utrzymac sie na tym rynku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak juz to ok 23-operacje
albo nawet jak sie przyjrzec to wyglada na typowa 30latke ale zadbana i tak jak pisane bylo wyzej, aby utzymac sie na takim rynku, gwiazdy musza robic setki zabiegow upiekszajacych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja Was
wszystkich mam w duupie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkdh
poza tym ona nie rodzi艂a dzieci

Udost臋pnij ten post