Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaja24

ginekolog olsztyn nfz

Polecane posty

Gość ewaja24

polecicie jakis gabinet?...gdzie ide z miejsca rejestruje sie bezposrednio...w gabinecie (umowa z nfz) i gdzie jakies standardy sa zachowane

Gość od niedawna olsztynianka
Podłączam się do pytania. Słyszałam dobrą opinię na temat Binpolu i dr.Pióro. Może się ktoś wypowiedzieć?

Gość Na NFZ
chodzę do Saczonka, to chyba Malewskiego 5430686 rejestracja

Gość ewaja24
mam jeszcze glupie pytanie...mianowiice jestem od mies na bezrobotnym wiec mam zaswiadczenie z up o ststusie bezrobotnej:)...i nie orientuje sie jak wyglada rejestracja w takich syt...moze mi ktos to wyjasnic:(

Gość o ten dobry
dr jebak

Gość efffffffffffffffffffffffaaaaaa
zna ktos odp na glupie pytanie..hallllo?

Gość najlepiej
Najprościej zadzwonić do przychodni.

ja mam miłe wspomnienia odnośnie dr. Pióro z Binpolu - długo i cierpliwie mi wyjaśniała zawiłości mojego przypadku, odpowiadała na pytania i działała spokojnie i delikatnie

Gość od niedawna olsztynianka
Dziękuję za odpowiedź, pójdę do dr Pióro !

Znacie dobrego ginekologa z NFZ-u? Ja korzystałam z usług p. Piórko z BINPOLu i wszystkim odradzam, zwłaszcza BINPOL. Stosują jakieś dziwne praktyki z pacjentami i robią ich w dudka. A wiecie może, czy w tym roku przyjmuje jeszcze jakoś ginekolog z NFZ, czy teraz już wyłącznie prywatnie? Re: Ginekolog w Olsztynie?IP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: invinoveritas 16.10.07, 12:42 Odpowiedz Pozostali sami amatorzy. Reszta w Irlandii... Co robią? Robią w dudka, czy dudkają? Jak w kabarecie: wystrychnął na dudka, czy wydudkał na strychu... Re: Ginekolog w Olsztynie?IP: *.ols.vectranet.pl Gość: kobieta 16.10.07, 15:15 Odpowiedz Czy nie moze być jedno i drugie ? A tak powaznie to w przychodni na os.Pieczewo od wielu lat ten sam ginekolog wystrycha kobiety na dudka. Re: Ginekolog w Olsztynie? 11199u 18.04.08, 09:53 Odpowiedz Dariusz Sulikowski, jego nieprofesjonalizm jest powszechnie znany. Zrezygnowałam z tego lekarza, musiałam pujść do prywatnego.Zrobic musiałam pilnie badania. Sulikowski twierdził że wszysko jest w porządku. Okazało się że mam problemy z anemią i objawy gestozy. Owy lekarz jest ALKOHOLIKIEM!!! przychodził do pracy na rauszu alkoholowym, ledwo trzymał się nogach. To przerażające jacy potrafią być niektórzy lekarze. Dobrze że większość jest w porządku. Ja trafilam na kompletnego idiotę a teraz musze wydawać kasę aby zrobić wszystkie zaległe badania jako ciężarna kobieta!!!Bo ten pajac nie umiał zająć się moją ciążą!Nie polecam Dariusza Sulikowskiego który przyjmuje w Olsztynie przy ul Świtycz Widackiej w przychodni. Re: Ginekolog w Olsztynie? maretina 23.10.07, 22:00 Odpowiedz Gość portalu: invinoveritas napisał(a): > Pozostali sami amatorzy. Reszta w Irlandii... mozesz mnie oswiecic i powiadomic jaki to dobry ginekolog wyjechal z olsztyna do irlandii? -- Blue Angels 2006 Jedynym sprawnym organem jest organ pana prezydenta.-Nelly Rokita. Re: Ginekolog w Olsztynie maretina 16.10.07, 20:42 Odpowiedz jesli na nfz to tylko Beata Majewicz, na Żołnierskiej. za binpol dziekuje, skusilam sie tm na cytologie w rmch nfz, pani ginekolog twierdzila, ze wszystko jest ok, na szczescie niedlugo potem bylam u swojego ginekologa, ktory z cudownego nastroju binpolu mnie otrzezwil. -- Blue Angels 2006 Jedynym sprawnym organem jest organ pana prezydenta.-Nelly Rokita. Re: Ginekolog w OlsztynieIP: *.dip.t-dialin.net Gość: Julia 23.10.07, 12:21 Odpowiedz Cztery lata temu poszlam panstwowo do ginekologa na Dworcowej naprzeciwko Tortexu(stary Hortex)do dr.Kaczynskiego.Dziewczyny nie chodzcie do niego,to stary oszust i wyzyskiwacz.Powiedzial,ze mam silna nadrzerke i tylko wymrazanie wchodzi w gre,na to ja pytam kiedy na te wymrarzanie,a ON mi swoja wizytowke z prywatnego swojego gabinetu w reke daje i mowi CZTERYSTA ZLOTY,a potem DOWIDZENIA.Zrospaczona poszlam do innego lekarza,a tamten kazal mi to zglosic do PROKURATURY,bo zadnej nadrzerki nie mnialam.Ale balam sie i to byl moj blad,bo widze,ze dalej tak sie dzieje.DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIE I PISZCIE TO TAKICH JAK ONI!!! Re: Ginekolog w OlsztynieIP: *.spray.net.pl Gość: hanna 23.10.07, 15:15 Odpowiedz ja tez plecam dr majewicz która przyjmuje na nfz w akademiku bratniak ulżołnierska chyba 15 Tylko niestety czeka tam sie troche na wizyte ale warto Re: Ginekolog w Olsztynie muraszka1 23.10.07, 22:35 Odpowiedz Stefanowicz,Malarkiewicz chyba nadal w Olsztynie -- "A mnie jest szkoda lata ..." Re: Ginekolog w OlsztynieIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: di 13.11.07, 12:30 Odpowiedz tylko pani Majewicz!!!najlepsza lekarka w Olsztynie!!prywatnie przyjmuje na Polnej Re: Ginekolog w OlsztynieIP: *.uwm.edu.pl Gość: Gosc 09.01.08, 09:46 Odpowiedz Hehehe, a ilu sprawdzilas/es? A ja napisze ze Wasniewski (grunwaldzka), nawet kolezanka od majewiczowej sie przeniosla i jest bardzo zadowolona, tylko, ze niestety trzeba zaplacic, teraz z 90 zl chyba. U Stefanowicza prywatnie 120 zl. Re: Ginekolog w OlsztynieIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: halina 13.11.07, 13:26 Odpowiedz mam identyczne zdanie o dr Kaczyńskim on nie nadaje sie nawet do lecznicy zwierząt za ordynarnosc i chamstwo Re: Ginekolog w OlsztynieIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: mama 13.11.07, 14:26 Odpowiedz dr.Jeżak na Kajki, super! na nfz długie terminy Re: Ginekolog w OlsztynieIP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: polecam 14.11.07, 10:11 Odpowiedz ja polecam tylko i wyłącznie dr Przybyłowicza na wyszynskiego, fakt ze prywatne wizyty, ale jest najlepszy, jezeli są problemy to tylko on. Pracuje w wojewódzkim wiec jesli jakies szpitalne sprawy to beda załatwione bardzo fachową ręką i sprzetem. Jeżeli ktoą stara się o dzieci i nie wychodzi to tez tylko on... pozdrawiam Re: Ginekolog w OlsztynieIP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: mm 14.11.07, 11:25 Odpowiedz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=71348708&a=71935686 Re: Ginekolog w OlsztynieIP: *.gdynia.mm.pl Gość: kobitka 16.11.07, 22:10 Odpowiedz A ja polecam doktora Macieja Eliszewskiego w ramach NFZ w przychodni na Dworcowej ( Tortex), a prywatnie w Elmedzie róg Kościuszki i Niepodległości. Re: Ginekolog w OlsztynieIP: *.ols.vectranet.pl Gość: niuska 17.11.07, 12:48 Odpowiedz A co sądzicie o Poradni dla Kobiet (gabinet ginegologiczny ,podpisana umowa z NFZ) na ulicy Wańkowicza ? Re: Ginekolog w OlsztynieIP: *.olsztyn.mm.pl Gość: Violka 09.01.08, 09:13 Odpowiedz Dr Pióro jest może i dobrym lekarzem, jednak ma pewnie swoich pracodawców więc sama nie ma za dużo do powiedzenia. Sama korzystam z tej poradni. Ale fakt na miłą obsługę w rejestracji (z tego co wiem to są właściciele)nie ma co liczyć, telefonicznie też robią wielką łaskę że zapiszą na wizytę.

Gość jzwdp
byłaś u dr Pućko?

Gość karollliiinaaaa
szukam ginekologa w olsztynie na nfz , moze ktos odświeży temat ?

Gość jzwdp
ostatnio jak siedziałam w poczekalni obiło mi sie o uszy,że dr Pućko przyjmuje pacjentów ze skierowaniem od innych lekarzy,nie wiem dlaczego?

Gość gość543
Bardzo dobry jest doktor Dariusz Sulikowski przyjmuje też w ramach NFZ w Olsztynie

Idż do dr. Sulikowskiego Dariusza , przyjmjuje na ul Świtycz-Widackiej 3 jest to budynek przychodni na Pieczewie podam ci numer do rejestracji 895413013. Pozdrawiam