Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibibibibi

Czy ja też mogę być lubiana?

Polecane posty

Gość bibibibibi

no wlasnie, w gimnazjum nie bylam przez kilka chlopakow ktorzy mnie gnebili, bo jestem przy kosci:( a dlatego nie moge schudnac bo mam problem z tarczycą gimn jest dla mnie jak zly sen wiele osob sie ode mnie po prostu odwrocilo, moze to ja nie potrafie dbac o wlasne sprawy niewiem!:( Ale no wlasnie czy w sredniej jestem w stanie byc lubiana? nawet z moja tuszą, bo moje bmi wynosi 30 co mam zrobic by przekonac do siebie ludzi jak sobie pomoc?

Gość bibibibibi

Gość bibibibibi
nic nie poradzicie?:(:(:(:(

Gość bibibibibi
wiesz, przykro mi jak ludzie patrza sie z usmiechem na mnie, bo wiem ze wytykaja mi moja tuszę, kolezanki tez nie bardzo chca sie kolegowac ze mną bo jak tu jakiegos poderwac ze mną...:(:(:( jst mi smutno przykro, i tak strasznie nie chce mi sie zyc:(

Na pewno nie ma az tak bardzo zle... nie musisz mies masy przyjaciol, wystarczy jedna, prawdziwa przyjaciolka, ktora nie jest falszywa i obludna... niestety wiele osob najpier patrzy na to jak ktos wyglada, nie liczy sie co ma do powiedzenia... nie nosisz markowych ciuchow? Nie jestes szczuply, ladny? To jestes skreslony... nie jestes sama, to moge Cie pocieszyc, jest wiele ludzi, ktorzy maja podobny problem...

Gość bibibibibi
niezapominajko napisze do ciebie na meila jesli sie zgodzisz? albo na skypa?

z takim nastawieniem nie będziesz lubiana. bo sama siebie nie chcesz tolerować. bądź pwna siebie, uśmiechaj się. to nie są czasy , kiedy się ludzią wagę wypomina. mam mnóstwo znajomych przy kości- fajnych babek i fajnych facetów lubianych w towarzystwie i zakochanych

Ja tez mam wiele kolezanek, ktore sa dosyc puszyste.. tak jak mowi osoba wyzej, trzeba zaakceptowac siebie, takim jakim sie jest :) wtedy inni tez beda Cie akceptowac :)

Gość słoneczko nie martw się
w szkołach średnich są już jednak przeważnie ciut poważniejsi ludzie, nikt Cię tam nie będzie gnębił za tuszę, jestem o tym przekonana🌻 mnie też gnębiono dość w gim, ale za okulary :O:O poszłam do szkoły średniej i nagle się okazało, że niektórzy uważają mnie za ładną, fajną i dowcipną:) bądź sobą serduszko i wszystko się ułoży:) nie dołuj się, na pewno znajdziesz tam przyjaciół albo chociaż jednego przyjaciela, byleby był prawdziwy:)