Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakanaa

zostałam sama bo zdradzał!! jest mi źle!

Polecane posty

Gość zapłakanaa

Zostawilam chlopaka, ktory mnie regularnie zdradzal, prawie na moich oczach - ciagle wymyslal glupie wytlumaczenia - bylo wiele symptomow a ja je ignorowalam bo nie chcailam tego widziec, balam sie zostac sama. Poza tym strasznie, strasznie go kochalam. Ale teraz wiem na pewno- czarno- na bialym. Wczesniejsze podejrzenia ulozyly sie w calosc. Od 2 tygodni jestem sama. Jest mi okropnie zle. Moze to zabrzmi glupio, ale kochalam tego chlopaka jak nikogo innego do tej pory, a mam juz 31 lat. On tez mnie kocha, czujlam to na codzien, w jego gestach, slowach, w czulosci, ale sadze ma taka nature, zawsze bedzie zdradzal. Dlaczego zycie jest takie niesprawiedliwe.... Moze wyda sie to Wam głupie, ale strasznie cierpie. Nie wiem jak sobie z tym poradzic.

Gość gdzie to lato
nie jęcz tylko ciesz się życiem. fajnie być samej, mozna się rozwijać, czytać fajne książki. po co ci facet? masz juz tyle lat, że spokojnie powinnaś już o tym wiedzieć, że szczęścia trzeba szukać w sobie a nie w drugim człowieku, na którym niestety bardzo łatwo można się zawieść.

Gość kasikonik
wszytsko zalezy od niego. jesli to sexoholizm- może sie leczyć. Możesz tez uznać, że Ci to nie przeszkadza i robić dokładnie to samo. Najważniejsze, żebys wiedziała czego dokładnie chcesz i na co sie możesz zgodzić, a na co sie nie zgodzisz nigdy.

Gość zapłakanaa
Jestem osobą, która nie potrafi tak żyć. Nie mogę zaakaceptować, że sypia z innymi. Ja byłam wobec niego w porządku - jeśli jestem w związku to jestem uczciwa. O boze, jakie to jest straszne!

Gość ja Cie Kreceeee
wspolczuje musi bardzo bolec :(

Gość życie...
Boli i będzie boleć. Nie zapomnisz tak szybko, ale pociesz się tym, że kiedyś na pewno Ci się uda. Mówisz, ze kochał... ale czy zdawał sobie sprawę, że Cię rani tym co robi?? Miłość nie polega na sprawianiu bólu 2 osobie. Nie można kogoś kochać i na jej oczach zdradzać. Pomyśl o tym, nie żyj w przekonaniu, że to była miłość z jego strony, bo nie była.

Gość zapłakanaa
Dziękuję Wam za słowa otuchy i pocieszenia. Bardzo jest mi to teraz potrzebne. Serduszko mam rozerwane na kawałki.

Gość zapłakanaa
On teraz za mną chodzi, dzwoni - mowi, ze kocha nad zycie. To sprawia mi jeszcze większy ból bo jest mi juz wystarczajaco ciezko.

Gość kochliczek
powedz mu ze niech idzie do tych pan co z niumi tam bara bara.ty tylko jestes przykrywka i lekiem na całe zło jak jedna badz druga kopie go w tyłek.