Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika..

czy facet moze sie bac...

Polecane posty

Gość ika..

mimo ze nie jest dzieciakiem, iz nie podola finansowo? Zalezy mu na byciu razem ale mowi, ze ma obawy jesli chodzi o sprawy finansowe, nie wie czy bedzie umial mi zapewnic dobry byt:( jak w takiej sytuacji zareagowac? on chce i szuka dla nas lokum ale jednoczesnie sie boi. Co ja moge mu mowic, wspierac czy jak?

Gość co tu tak czarno
oczywiście że może się bać a ty go wspieraj nadal panują stereotypy, że to facet robi na wszystko? ja np utrzymywałam chłopaka przez rok bo miał problemy było mu z tym źle bo wiadomo-duma itd najważniejsza jest miłość, zapewniaj go o swoim uczuciu

Gość ika..
co tu tak czarno --> dzieki, no wlasnie bardzo go kocham ale przez to,ze on sie boi to ja nie wiem czy nam sie uda no bo skoro sie boi to moze nie bedzie umial:( ja juz sama nie wiem co ja mu moge mowic, mowilam, ze jest bystry i poradzi sobie -zawstydzil sie ale i tak teraz jest we mnie ze moj chlopak sie boi

Gość co tu tak czarno
tzn że jest b.wrażliwy, dlatego tak dotkliwie czuje presje otoczenia..jest facetem, musi mieć dobre auto, ładne mieszkanie, zdobywać, zdobywać... wytłumacz mu nz czym polega szczęście;) razem podołacie wszystkiemu:)

Gość ika..
tu trafilas jest b. wrazliwy ale czy on nie tracu na tym?:( a do tego by zamieszkac razem potrzebne sa pieniadze a nie zarabia za wiele z tego by wynikalo albo mysli ze ja mam nie wiadomo jakie wymagania . Kiedys wspominalam mu bo pytal o moje marzenia, ze chcialabym miec piekny domek i moze to go gryzie, ze nie moze mi go dac:(

Gość noxxxman
Co to za facet ? Jakiś mazgaj z niego a nie mężczyzna, weź sobie daj spokój z tą ciepłą kluchą bo zamiast oparcia w nim będziesz miała z nim gehennę. Prawdziwy mężczyzna nawet gdy się boi i upada zawsze walczy i daje sobie radę albo próbuje i nie przerzuca odpowiedzialności za decyzje które musi podjąć na zewnętrzne warunki i na kobietę.

Gość co tu tak czarno
a czy ty masz jakąś niezdolność do pracy czy coś takiego?(pytanie bez złośliwości:)) razem możecie się dorobić skromnego domku, jesli to wasze wspólne marzenie "tam jest wasz dom, gdzie wy jesteście":) do tego by zamieszkac razem potrzebna jest miłość zobaczysz jak cudownie będzie budzić się i zasypiać przy jego boku, wspólne posiłki, oglądanie tv,to wszystko nabierze innego lepszego smaku:) on się boi-piszesz...a może wyczuwa twój strach zarazem i to potęguje jego niewiarę w siebie?

Gość gdzie to lato
może być też tak, że on nie chce byc z tobą i dlatego coś ściemnia o tym, ze nie podola finansowo.

Gość ika..
co tu tak czarno--> troche sie boje no bo jak slysze od niego mezczyzny te slowa to zaczynam sie sama bac czy milosc sama wystarczy... noxxman - to co ja mam zrobic? napewno go nie rzuce za to ze sie boi bo kazdy sie boi tyle zeby wkoncu sie odwazyl gdzie to lato--> gdyby nie chcial nie mowilby mi codziennie ze mnie kocha o np przed chwila wyznanie i rozmowa, ze bardzo chce byc ze mna wiec?

Gość co tu tak czarno
oj zaczyna się gdybanie...dlaczego chcesz, żeby ktoś mieszał ci w głowie?:O załatw to ze swoim chłopakiem, to b.osobiste sprawy i tylko WY sami możecie sobie wszystko wyjaśnić i pomóc sobie:) powodzenia 🖐️

Gość ika..
co tu tak czarno_-> pracuje i oczywiscie pomoge no ale mysle ze chlopak bardziej powinien o to zadbac

Gość ika..
ok juz koncze tylko, ze ja wlasnie teraz nie wiem czy go znowu podejsc czy nie wiem na co czekac

Gość co tu tak czarno
jest dużo związków, w których kobiety "biorą sprawy w swoje ręce":) myślę,że w twoim przypadku warto:)

Gość ika..
ok dziekuje tylko ja nie wiem czy ja bede umiala bo jestem raczej osoba ktora trzeba sie opiekowac:> nie jestem typem twardej i wladczej kobiety

Gość co tu tak czarno
ale on jest opiekuńczy-przyznaj(znam te typy;))

Gość co tu tak czarno
zobaczysz jak w nocy będzie przykrywał cię kołdrą:) wybierał na zakupach to, co ty lubisz... zobaczysz..będzie dobrze, bo się kochacie:) a jak przyjdzie czas na dziecko, będzie histeryzował:D ale będzie najtroskliwszym tatusiem pod słońcem:)

Gość każdy może się bać
do licha, mężczyzna to też człowiek i ma prawo się bać jako jego partnerka utwierdzaj go wierz w niego to i on w siebie uwierzy!

Gość ika..
co tu tak czarno --> az lezka pokazala mi sie oku, tak.. jest opiekunczy, kiedy stoimy gdzies na zewnatrz to otula mnie swoimi rekoma zeby mi cieplo bylo i wogole czuje, ze jest taki

Gość ika..
jesli chodzi o dziecko to o on o dziwo powiedzial ze moze gdyby sie okazlo ze jestem w ciazy to moze nie bylby dobry moment dla mnie bo mam na glowie sporo rzeczy ale tez siat by sie nie zawalil. ja mu mowie ze teraz nie ma mowy, a on sie jesli mamusia nie chce to on sobie wezmie dziecko . spodobalo mi sie to