Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania999

jaki najlepszy cyfrowy aparat kompaktowy?

Polecane posty

Gość mania999

Który najlepszy? A co powiecie na Canon A630 lub Canon S5 IS z tym, ze ten drugi kosztuje około 1000 i nie wiem czy będzie mnie stać. Tak w granicach do 800 zł to spoko. Proszę o radę

a jestes amatorką czy będziesz poważnie się w to bawić ja niedawno przeglądałam aparaty na cyfrowe.pl i chyba e-cyfrowe, do niektórych są dodane opinie użytkowników

Gość mania999
właśnie słyszałam że fuji też są dobre. Nie wiem, poradźcie coś jeszcze bo nie chcę kupić badziewia:)

coz ja bralam pod uwage tylko fuji,nikona i olympusa choc bardziej nastawialam sie na fuji i nikona, canon, sony itd jakos do mnie nie przemawiaja

Gość mania999
jestem amatorką ale właśnie mam zamiar trochę bardziej się zagłębiać w fotografię. Dlatego lustrzanki odpadają bo jak jest się amatorem to nie ma co kupować a pozatym masakrycznie drogie są. Słyszałam tez o czymś pomiędzy lustrzanką a kompaktem ale to też są drogie aparaty. Narazie nie mam takich funduszy i muszę się zadowolić kompaktem, ale chciałabym jak najlepszy w związku z tym. Dzięki za odp.

Gość mania999
z tego co słyszałam to najlepszy jest właśnie nikon, canon i fuji z podkreśleniem na canona. Ale to tylko zasłyszane opinie, więc każda wasze jest dla mnie cenna.

Gość mania999
Bardzo dziękuję :) napewno się przyda! zaraz poczytam. Dodam jeszcze ze zalezy mi na odchylanym wyślwietlaczu LCD. Dzięki