Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizia na mizia

słyszalyscie o tym?!! w szoku jestem

Polecane posty

Gość kizia na mizia
nie wiedzialm, ze są szczepionki produkowane w oparciu o komponenty pochodzące z ciał dzieci zabitych przed narodzeniem. :(

Ja też nie wiedziałam. Ale artykuł jest z 2004 roku więc może nie jest teraz aż tak źle?

Gość dsacdsc
Jak słyszycie że osobie która zginęła w wypadku pobrano organy i przeszczepiono komuś kto ich potrzebował to też tak się bulwersujecie?

Gość to jest srona
pro life nic innego po niej nie mozna sie spodziewac:O

Właśnie dlatego tak do tego podchodzę. Kiedyś na stronie tego typu czytałam, że z usuniętych dzieci robią asfalt. Albo kosmetyki. Jak się potem okazało, nie z dzieci a z łożyska można wyciągnąć coś tam.

Przecież robią szczepionki z martwych płodów...To lepiej niż żeby nie było wogóle szczepionek i ludzie umierali na choroby takie jak opisano w artykule??

O etyce można rozmawiać i rozmawiać. szkoda tylko że to słowo tylko istnieje, bo w praktyce etyka często umyka. A moim zdaniem nieetyczne by było nie ratowac ludzi żywych poprzez wykorzystania MARTWEGO płodu

Gość biolożka
a czym jest szczepionka np. grypie? to zakażone wirusem zarodki młodych kurcząt, z zapłodnionego jaja i zakażonego wirusem pobiera się płyn owodniowy to taki roztwór podaje się jako szcepionkę.

Gość kizia na mizia
w sumike macie rację, Wasze argumenty przemówiły do mnie i inaczej na to patrzę.... jutro ide szczepic mmr

Gość kizia mizia uwazaj
a slyszalas ze w lecie sie nie szczepi???i na ta szczepionke uwazaj..i nie z martwych plodow a z plodow aborcyjnych...

Gość kizia na mizia
o tym, ze ta szczepionka jest kontrowersyjna wiem... a o lecie nie slyszałam :P dziękuję za uświadomienie :P