Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megumi

KOCIARZE LACZMY SIE

Polecane posty

uwielbiam swojego kota, jest dla mnie jak dziecko, jest po prostu wspanialy... Dogs have masters cats have servants... :)

moja kicia siedzi zawsze w umywalce jak robie makijaz, jak biore prysznic to zawsze siedzi na krawedzi wanny, czasem mnie podgryzie (ale leciutko) zeby zwrocic na siebie uwage.

Ja ostatnio zrobiłam sesję moim kotom, najmłodsza Pyśka rozłożyła się w doniczce z kwiatkiem i tak świetnie to wyglądało ze nie mogłam nie zrobić jej zdjęć ;) teraz doniczka należy wyłącznie do Pyśki, kwiatek został zagnieciony na śmierć ;)

Gość i do tego jakiś bardzo mały

Identyczny jak moja Pyśka i Pieszczoch :) tylko moje troszkę starsze ;) mam jeszcze Perszinga, też jest taki bury tylko ze nie z odcieniem rudego a czarnego, to moje ulubione kocicho :D

Kurcze Klaudia Ty to masz cudne te koty, zawsze mi się marzyło mieć kolorowego kota, a mam trzy bure ;)

wii a masz kocurka tak? Ja mam poraz pierwszy kocurka i wszyscy mówia że będzie znikał nawet na dwa tyg. bo takie własnie są koty? prawda?

no takie kolorowe wyszły. Ojciec dzieci jest cały rudy przychodzi do tej pory do mojej Isi śmiejemy się z mężem że alimenty płaci hihihi

Niestety prawda... Mój jak pierwszy raz tak sobie zniknął to normalnie zcarna rozpacz w domu, płacz, szukanie, pytanie, masakra.. A ten bezczelny po kilku dniach sobie wrócił jakby nigdy nic...

No Klaudia ja nie wiem od czego to zależy. Teraz mam burą kocicę i wcześniej też miałam burą i zawsze mi się rodzą bure małe, a koty przychodzą trzy: rudy, czarny i biały. Nie mógł by sie chociaż jeden mały do ojca kiedyś wrodzić :p

moja kocica nie wychodzi na zewnatrz wcale, nie wypuszczam. zna tylko otoczenie domowe