Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomózcie drogie kobietki

POTRZEBUJE SZYBKIEJ RADY W SPRAWIE RYŻU

Polecane posty

Gość pomózcie drogie kobietki

:P jak sie gotouej ryż żeby nie był rozwalony ale tez nie za trwady? taki do sałatki z kurczakiem i kukurydzą? zostałam sama w domu i przyszła mi ochota, ale miz awsze wychodzi rozwalony ryż:((jaki ogień, jak długi, czy pod przykryciem) a drugie pytanie jak gotowac pierś z kurczaka żeby była miękka w sam raz? pomózćie szybko prosze🌼

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pomózcie drogie kobietki
i sorry za te błędy, ale juz wstawiłam ryż do garnka na mały ogień i nie chcę żeby się zaczęlo gotować póki nie dostanę odpowiedzi-stąd ten mój pośpiech:p:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Kurde, a ja mam znowu w drugą stronę, ZAWSZE PRZEZAWSZE wychodzi mi ten ryż twardy... Już nawet cała rodzina przyzwyczaiła się do chrupiącego ryżu :p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pomózcie drogie kobietki
haha:p no widzisz:p powinnyśmy się wypośrodkować:p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
kwestia jaki ryz kupujesz... nastepnym razem polecam ryz \"Halina\" w pomaranczowym pudelku :) jest sypki i taki w sam raz ;]

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pomózcie drogie kobietki
no coz:D ryz ugotowałam juz i ku mojemu zdziwieniu jest dobry:D:D:D a nawet nie spojrzałam ile go gotowałam:D a pierś juz jest ślicznie bielutka ale jeszcze ją z 5minutek pogotuję:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×