Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia Ulala

żaden facet sie we mnie nie zkochłuje

Polecane posty

Gość Kasia Ulala

Nie jestem brzydka ale żaden facet nie szaleje na moim punkcie , jestem zadbana i elegancka. Może powodem jest to, że jestem spokojna i raczej zamknięta ale czy to jest powód, że żadnemu się nie podobam ? Byłam na imprezie i pewien młody mężczyzna , przystojny, ładny i kulturalny uśmiechał się do mnie i często rozmawiamy bo znamy się wcześniej. A on poszedł do jakiejś młodej dziewczyny z kolczykiem w pępku i bawił się z nią a mnie nawet do tańca nie poprosił.To było straszne :-(

Gość Kasia Ulala
nie uważam się za paszteta bo zauważyłam że brzydsze dziewczyny ode mnie mają wielbicieli a ja nie :-(

To, że Ty sie za paszteta nie uważasz, to ja wiem. Ale widocznie obiektywne zdanie zewnętrznych obserwatorów jest inne 🖐️

Gość Kasia Ulala
nie dam zdjęcia ale jestem podobna do Marysi Niklińskiej ale nie będę się upierać może jestem pasztetem ale na pewno powinien się znaleźć chociaż jeden facet

Gość eiklaaaa
mam to samo...:( a do brzydkich nie naleze wszsyscy sie dziwia ze jestem sama

Bądż dobrej myśli - może kiedyś, za jakiś czas, jakiś leekko łysiejący facecik 165 cm wzrostu i 90 kg o pociętej bliznami tradzikowymi twarzy, pinglach jak denka od sloika, żółtych żebach i silnym nałogu alkoholowym do Ciebie zagada. A wtedy już pójdzie z górki :classic_cool:

Gość Kasia Ulala
bo właśnie niektórzy prymitywy myślą, że jak nie ma faceta to musi być brzydka i pasztet. Jakoś wszystkie moje brzydkie koleżanki powychodziły za mąż a mną żaden się nie interesuje :-(

Gość fsd
A moze sie interesuja Toba, ale Ty tego nie widzisz?

Gość Kasia Ulala
żeby mi chociaż ktoś kwiaki kupił :-( Jestem wykształcona, szczupła, elegancka, zarabiam i taki kretyn nawet do tańca mnie nie poprosił :-(

Gość noxxxman
poka fote to ocenimy dlaczego tak jest hahahahha

Gość Kasia Ulala
boszszszszsz......a tak mi się podobał :-(

Gość vccx
bo nie lubisz robic lodow dlatego faceci cie unikaja

facaeci się nie zakochują,zawsze chodzi o sex ,gotowanie -sprzątanie,albo kasę

Gość Kasia Ulala
zaraz fotkę, nie mogę się ujawniać ,jestem poważną kobietą, mam prawie 24 lata, 165 cm, 55 kg, włosy cynamonowe długie, ciemne brwi, niebieskie oczy może za dużo ważę ? co mogę poprawić w swoim wyglądzie ?

Gość to pewnie nie o wyglad chodzi
ty pustaku

Gość Kasia Ulala +
tam ktoś się podszywa, żebym się oddała, to nie prawda

Gość Rotacja
Zdecydowanie musisz schudnąć!

Dziewczyno widocznie trafil swoj na swego.Moze tamta jest totalna kretynka a twoj znajomy rowniez?Moze tamta byla pusta i brzydka ,on to samo wiec wolal ja niz Ciebie,ladna i zadbana,wyksztalcona i myslal ze u Ciebie nie ma szans?Roznie bywa.Moze wszyscy po prostu sadza ze taka swoja niesmialoscia pokazujesz ze Ci nie zalezy,ze wszystkich traktujesz obcesowo?Pamietaj ze wyglad nie jest najwazniejszy a charakter.

masz w oczach ten desperacki krzyk "poderwij mnie" facet to wyczuwa,popracuj nad tym,nikt nie lubi desperatek.

Gość ja zauważyłam że faceci
nie lubią albo onieśmiela ich widok eleganckiej kobiety. Ja do pracy zawsze chodzę ubrana elegancko i kiedy idę w takim stroju po mieście wszyscy na mnie patrzą ale nikt mnie nie zaczepi a jak idę bardziej na luzie to faceci się do mnie uśmiechają, zagadują. A w moim miemaniu w szpileczkach wyglądam o niebo lepiej niż w adidasach.

Gość Kasia Ulala +
chyba tamari masz rację prawda jest taka że nie potrafię nawiązywać dobrych relacji międzyludzkich i za mało się uśmiecham czyli jestem przegrana :-( a o fajnym facecie mogę sobie tylko w nocy pomarzyć, niestety :-(

nie przejmuj sie , u mnie było podobnie miałam znajomych ,kolegów a co do zakochania we mnie chetnych nie było, przyszedł czas że znalazł sie ten jedyny co na rekach mnie nosi i świat rzuca mi do stóp a tłucz to sobie tak że po co ci jakieś tam namiastki milości kolejne flirty , poczekaj na ta jedyna prawdziwą milość, ==po kilku latach sie okazało że moj dobry kolegą sie we mnie podkochiwał ale bał mi sie do tego przyzna.ć , bo bylam taka niezależna i jak sam twierdził nie zasługiwał by na mnie

Kasiu , twoje kolezanki za pare lat beda sie rozwodzily a ty dopiero bedziesz brala ślub ,spoko.