Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LENI J.

CAMP NOU-śnisz mi się...

Polecane posty

Camp, odpowiedź jest prosta- zgrywasz niedostepnego, wydaje sie pomiatającego wręcz kobietami, laska pompuje swoje ego starając się zdobyc cos co z pozoru do zdobycia nie jest albo jakaś mało atrakcyjna laska dysponuje zdjęciami swojej ładniejszej koleżanki nabijając cię w butelkę, bo żadna normalna kobieta nie wystawia swoich fotek na kafe, mogła ci je przesłać na maila przecież:D jest tez trzecia możliwość, laska jest zakompleksioną ekshibicjonistka:/

o konkretach nikt się nie dowie:P,a pomarańczowi widzowie to już na pewno:D

DOPRAWDY,dziwię się,że nie znając mnie wcale wypisujesz tu takie slogany...ekshibicjonistka:D:D.,dobre.Pewnie mi zazdrościsz i dlatego jesteś taka złośliwa...

Gość nuuudddaaaaa
doprawdy ma racje, takie sprawy załatwia sie inaczej

Gość nuuudddaaaaa
leni to po co dałas swoje fotki? mowisz, ze chcesz zeby cie zobaczyl, ale tak naprawde po co? napisalas wczesniej ze on i tak na wyglad nie poleci, wiec dawanie fotek minelo sie z celem :o

Gość stare kwoki szukajcie i wy
może znajdziecie

leni- jestem na tyle atrakcyjną kobietą, że nie musze szukać potwierdzenia swej urody na kafe, wystawiając się na widok...jak to camp ładnie określił..."nałogowi koniobijcy żebrający o fotki":D

pierwszą dałam po to,żeby mu oszczędzić rozczarowania.gdyby okazało się,że nie odpowiadam mu fizycznie,dalsze kontakty nie miałyby sensu.mógł na przykład lubić blondynki?

Gość nuuudddaaaaa
bo to psychopata traktujący kobiety jak rzecz :o to niemozliwe zeby ktorejkolwiek on sie podobał

justa- nie przeszkadza, Camp zadał pytanie, odpowiedziałam mu i tyle- to moja opinia:)

DOPRAWDY,jeżeli jesteś jak twierdzisz atrakcyjną kobietą to gratuluję.I nie wmawiaj mi ,ze szukam potwierdzenia mojej urody bo tego nie potrzebuję.

nuda- wyobraź więc sobie, ze istnieją kobiety, które czują sie dobrze z facetem tylko wtedy gdy ten je szmaci:D Jak inaczej tłumaczyć patologie typu- lejący mąż i zakochana w nim żona?:D

Gość nuuudddaaaaa
ale maz to juz inna sytuacja ten tutaj docina i obraza niemal wszystkie kobiety, a ta do niego jak pszczoła do miodu :o ale i tak uwazam ze to jakas sciema

Leni, pozwól, ze jeszcze sobie popisze bo mi się nudzi- Camp cię tak intryguje bo gdzieś tam uważasz, ze on ma tu tylko taka rolę, maskę gnoja...a jesli sie mylisz i on rzeczywiście taki jest? jak myślisz, o czym świadczy to, że on cię tym zachowaniem ujmuje? Poza tym- nigdy, ale to przenigdy nei umawiaj się bez foty [uśmiecha się chytrze] :D

Camp owszem ma śmiałe teorie...mnie rażą w nich szowinistyczne wulgaryzmy, chamstwo jest dla mnie obleśne.

jak zauważyłyście nigdy CAMP nie odezwał się do mnie wulgarnie,czy po chamsku.Mam przeczucia co do niego i sama nie umiem tego wyjaśnić

justyna, nie potrafie fantazjować nt. wyglądu kogoś, kto ma tak odpychający sposób wyrażania się o kobietach:/

Leni- on jest facetem i musiałby byc idiota, zeby sie po chamsku odezwać do atrakcyjnej i chętnej laski, pozbawiajac się możliwości przelecenia jej:D

Gość Rozenzwajg
Nieśmiało się wtrącę, że ja także jestem dość przystojny, nieprawdaż, p. Justynaaaa? :-)

Gość Rozenzwajg
A gdzież Ty widzisz szowinistyczne wulgaryzmy, Doprawdy? A gdzież Ty widzisz chamstwo?

Gość Wasze opinie
Cześć, Doprawdy. A teraz odpowiedz na moje pytania.

Gość Wasze opinie
Nie słuchałem, p. Justynaaaa, ponieważ dzisiaj słoń nastąpił mi na mój słuch. :-)

już ci odpowiedziałam, czytaj ze zrozumieniem, nie mam cierpliwości by wszystko wykładac jak krowie na rowie:D

Gość Wasze opinie
Jeszcze tego nie zrobiłaś, Doprawdy.

>> i myślisz,że powinnam tu,na kafe,publicznie tak po prostu Ci to powiedzieć? A dlaczego nie? :) Ja jestem anonimowy, Ty jesteś anonimowa... Nie ma się czego wstydzić ;) >> ...pewną część powiem... A pozostałą kiedy? :classic_cool: >> intrygujesz mnie To już słyszałem ;)