Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LENI J.

CAMP NOU-śnisz mi się...

Polecane posty

Pytanie: A gdzież Ty widzisz szowinistyczne wulgaryzmy, Doprawdy? A gdzież Ty widzisz chamstwo? Odp.: Campa znamy nie tylko z tego śniącego o nim topicu:/ czym dałam ci do zrozumienia, ze spotakałam sie z jego wypowiedziami zabarwionymi szowinistycznymi wulgaryzmami niejednokrotnie, na różnych topicach, nie chce mi się teraz latac po nich, kopiowac itd.:/

>> wypowiedziami zabarwionymi szowinistycznymi wulgaryzmami niejednokrotnie, na różnych topicach, nie chce mi się teraz latac po nich, kopiowac itd.:/ Musiałaś mnie z kimś pomylić. Ja nie używam wulgaryzmów, jestem skromnym chłopcem popierającym ruch feministyczny, boje się kobiet i prosze was, zebyscie przestały pastwić się nade mną psychicznie bo mam myśli samobójcze :(

>> cię tak intryguje bo gdzieś tam uważasz, ze on ma tu tylko taka rolę, maskę gnoja...a jesli sie mylisz i on rzeczywiście taki jest? Ależ ja lojalnie uprzedzałem i odradzałem znajomość ze mną :classic_cool:

Gość Górnik dołowy Doprawdy
Ja także się z nimi spotykałem, Doprawdy. :-) Jedyne, co mogę powiedzieć o nich to to, że czasami są nieco (celowo jak mniemam) przerysowane. Niestety, co stwierdzam z ogromnym smutkiem, trudno odmówić im zasadności. :-) Za to chamstwo i wyzwiska bardzo często są wątpliwej jakości narzędziem w dyskusji z tymi poglądami. :-)

Camp- rozweselasz mnie tym swoim aroganctwem, cóż, każdy tutaj jest, jak już sam zauważyłes, anonimowy, więc bezkarnie możesz sobie pozwalac....potem wrócisz po pracy do domku i cichutko przycupniesz pod pantofelkiem swojej pani...dzień jak codzień;)

>> jak zauważyłyście nigdy CAMP nie odezwał się do mnie wulgarnie,czy po chamsku Bo nie mam ku temu powodów :)

>> wrócisz po pracy do domku i cichutko przycupniesz pod pantofelkiem swojej pani... Jest dokładnie tak jak mówisz :)

"Za to chamstwo i wyzwiska bardzo często są wątpliwej jakości narzędziem w dyskusji z tymi poglądami."- dostosowuję poziom wypowiedzi do poziomu pogladów:P

>> dostosowuję poziom wypowiedzi do poziomu pogladów Raczej do poziomu wypowiadających się. W myśl zasady - do człowieka o mentalności świni, nalezy podchdzić z mentalnością rzeźnika :classic_cool:

Ciebie, Doprawdy, on nie wyzywa. :-) Ani nie traktuje po chamsku. :-)

a miało być miło:) dzięki osobom trzecim,które nie wiedzieć czemu mają najwięcej do powiedzenia... niestety nie jest

Dziękuję, Doprawdy, za publiczne przyznanie mi racji. :-)

Leni, nie przejmuj się koleżanką Doprawdy. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby ona była po prostu i po babsku zazdrosna o Ciebie. :-)

Psełdo- nienawidzę faszystowskich kategorii dzielenia na ludzi i podludzi, a takimi wg wypowiedzi Campa sa kobiety:/ nie jestem feministką, wypieram się skrajnych pogladów na sprawy damsko- męskie, nie mam też kompleksów płci, a ponieważ znam swoją wartośc jako kobieta- nie mogę się zgodzić z poglądami Campa.

Psełdo- zazdrosna bywam tylko i wyłącznie o swojego męzczyznę...choć żadko, bo nie daje mi powodów do zazdrości:P

>> nie mogę się zgodzić z poglądami Campa. Ciesz się, że w ogóle masz prawo głosu :classic_cool:

A, żadko zazdrosna...Doprawdy, dobże, rze żadko zazdrosna. :-)

>> a miało być miło Z natury rzeczy na kafeterii miło być nie może, albowiem w olbrzymiej większości przesiadują tu życiowi nieudacznicy wylewający swoje frustracje i żale do całego świata :o

sorry- własnie miałam poprawić błąd w pisownie, dobrze, ze jesteś czujny Psełdo:D Camp:D

Właśnie, Doprawdy, tak to z Tobą właśnie jest. Zwykły ortograficzny żydek doskonale wskazuje Twój pokrętny sposób myślenia. Myślenia?

Chyba nie, p. Justynaaaa. Ale skoro już przylazłaś, to zostań z nami. Zaraz Palola nadciągnie. Już ją zwabiłem. :-)

dobrze,że mam dziś sporo pracy bo musiałabym komuś nawtykać,a tego robić nie lubię camp,chciałabym wiedzieć ile jesteś ode mnie starszy.oczywiście nie musisz;)

Dobra. Zastosuję taryfę ulgową.

>> chciałabym wiedzieć ile jesteś ode mnie starszy.oczywiście nie musisz Jeszcze przez kilka tygodni 25, potem już dumne 26 ;)

Doprawdy, ale przecież to widać jak na dłoni, ze poglądy Campa wyrażane na kafeterii są celowo wielokrotnie przerysowane -w celach tak oczywistych, ze aż nie chce mi się o tym pisać :D