Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LENI J.

CAMP NOU-śnisz mi się...

Polecane posty

>> mam dziś sporo pracy bo musiałabym komuś nawtykać Nie krępuj się :classic_cool:

Gość Górnik dołowy Doprawdy
Celowo, Palola, ale nie wielokrotnie. :-)

>> poglądy Campa wyrażane na kafeterii są celowo wielokrotnie przerysowane -w celach tak oczywistych, ze aż nie chce mi się o tym pisać Podziel się z nami swoimi refleksjami, nie daj się prosić :)

....może to głupie,nie wiem czemu ale mam wrażenie,że jesteś starszy...a może to Twój styl wypowiedzi wprowadził mnie w błąd?;)

jak to nie wielokrotnie, chodzi mi o iloczyn jego normalnych poglądów w stosunku do tych kafeteryjnych, czyli wielokrotność :D Camp, zaraz się podzielę, one at a time :)

Palola, przerysowanie jest jedynie symboliczne. I właśnie tego świadomość tak denerwuje większość koleżanek. Oraz niemożność wytknięcia braku uzasadnienia. :-) W końcu, to zrozumiałe, kto lubi być zapędzany w kozi róg?

>> ....może to głupie,nie wiem czemu ale mam wrażenie,że jesteś starszy... Musze Cie rozczarować, bo nie jestem :) To źle? >> a może to Twój styl wypowiedzi wprowadził mnie w błąd? Pozory mylą 😴

(Palola nie ma nic wspólnego z językiem włoskim. :-) Zdaniem Paloli, nie warto się uczyć, zatem i znać zagranicznych języków. :-)

cieszy mnie,że zbliżasz się do 26-ciu:D,chociaż jakbyś miał 40-ci też bym nie płakała...

Leni a ja mam wrażenie, że płaczesz z powodu tego, ze Camp tych 40-stu nie ma:D rozczarowana, ze to dziecko jeszcze, co?:D

>> chociaż jakbyś miał 40-ci też bym nie płakała... Ale ja bym płakał, bo to by oznaczało zbliżający się kryzys wieku średniego i wydatki z tym zwiazane - zakup większej fury, znalezienie młodej kochanki i tego typu sprawy z tym związane :classic_cool:

Myślę, że: - przede wszystkim bawią Cię "bulwersacje" czytelników i rozmówców, - prowokujesz w celu zapoczątkowania, a następnie podgrzania dyskusji - ćwiczysz sobie intelektualny refleks, sprawność ripostowania, popisujesz się inteligencją i lubisz się wyzłośliwiać - robisz szacunki jak mniej więcej procentowo wychodzi w narodzie słabe myślenie i spostrzegawczość lub nie oraz umiejętność lub nie oceny i odróżnienia tego co jest ironią, przerysowaniem, kpiną, a co jest może i niewygodną, ale jednak prawdą - bawią Cię oburzone czytelniczki, które oburzają się tym bardziej im bardziej identyfikują się z wyrażanymi przez Ciebie przesadnie zarzutami mogę kontynuować :)

Camp poglądy ma jak 18-sto latek, aż dziw, ze ma 25:D polaola, też się doszukujesz drugiego dna w tym jego "prowokacyjnym" sposobie bycia?:D

- szukasz/liczysz na poznanie dziewczyny (już dawniej o tym pisałam więc ten topik nie ma nic do rzeczy) i w ten sposób sobie testujesz jej dystans do siebie, świata oraz jej intelekt

Bardzo prosiemy, Palola, ale ja nie dostrzegam w tym, coś właśnie napisała, nawet śladu na istnienie wielokrotnego przerysowania. :-)

absolutnie,on jest wystarczająco dojrzały jak dla mnie;) po prostu wiek jest nieistotny,ważne jest co ma do powiedzenia...

Dorawdy, idę o zakład, że w tzw. realu nie powiedziałby głośno max. 5% tego, co tutaj głosi :)

Gość Leni Slonko
fotki prosimy

>. - szukasz/liczysz na poznanie dziewczyny (już dawniej o tym pisałam więc ten topik nie ma nic do rzeczy) :D:D Ja niby tak napisałem? :D Nie osłabiaj mnie :o Internet jest ostatnim narzedziem, przy pomocy szukałbym dziewczyny.

Palola, ja bym powiedział. Chcesz się założyć?

znaczy powiedziałby Pseldonim, możliwe, ze jestem niedouczona nie tylko językowo i nie wiedziałam do dzisiaj, ze przerysowanie nie może być wielokrotne, ale powiedz, czy na kafe ma zawsze obowiązywać bezwzględna poprawność stylistyczna i merytoryczna? chyba ważne sa przede wszystkim treści i przekaz, czyli "co autor miał na myśli" :)

Psełdonim, chcę sie założyć, bierzemy Doprawdy za świadka zakładu :classic_cool: ewentualnie jeżeli ona się nie zgodzi poprosimy potem o stosowna przysługę Gem :)

Przeprowadzanie dowodu tezy, którą się postawiło, to, Palola, nie jest pisanie wiersza, którego treść można całkowicie swobodnie i na różne sposoby czytać i interpretować. :-) A także oddawać się rozmyślaniom "co autor miał na myśli:. :-)

Nie, Doprawdy nie będzie świadkiem zakładu. Doprawdy nie zasłużyła sobie na moje zaufanie wypisując ewidentne głupstwa.

Camp, jak dotąd tylko jeden punkt mojej wyliczanki Cię osłabił, ięc to się niewiele liczy, a ja nie muszę być aż tak przenikliwa, zeby w krótkim czasie mieć same dobre pomysły :) Leni, nie mam nic wspólnego z j. włoskim, a który napisany przeze mnie wyraz zasugerował Ci takie skojarzenie?

>. jak dotąd tylko jeden punkt mojej wyliczanki Cię osłabił A to sądziłaś, że ja będę polemizował z tym, co napiszesz? :o No cóż, nie mialem takiego zamiaru. To Twoje zdanie i masz do niego prawo :)