Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LENI J.

CAMP NOU-śnisz mi się...

Polecane posty

:D nic z tych rzeczy,po prostu widziałam ten nick na forum polsko-włoskim i chciałam się upewnić:)

Gość fotki kiedy beda

"A to sądziłaś, że ja będę polemizował z tym, co napiszesz? No cóż, nie mialem takiego zamiaru. To Twoje zdanie i masz do niego prawo " c.d. analizy osobowości Campa z założenia niechętnie przyznaje, ze kobiety na kafe tez czasem myślą i ich spostrzeżenia mogą być nawet trafne :P Psełdonim, ale wiesz, ze jak się założymy to zakład może być rozstrzygnięty tylko w tym tzw. realu, jesteś tego świadomy, prawda? :P no i Ty tez niechętnie przyznajesz kobietom rację, bo niby co zlego w założeniu, że ważny jest przede wszystkim przekaz, po to mamy możliwość komunikowania, żeby ewentualną ambiwalencję wypowiedzi lub możliwość rożnych interpretacji dało się w razie potrzeby uściślić

Justys, OK, myślę, że będziesz najlepszym rozwiązaniem, bo gdzie dwóch się bije ... ;)

polaola- jak to Camp powiedział: ciesz się, ze mamy prawo głowsu:D:D:D:D "fotki kiedy beda" Oooo kafeteryjni onanisci się pojawili:D

Gość fotki kiedy beda
tak przepraszam przyznaje ale ja malo prosze gdy byla brzydka to bym nie prosil

Zjazd onanisto :o Znajdź sobie inne fotki pod które będziesz się tasował 🖐️)))

Gość Górnik dołowy Doprawdy
Wcale nie koniecznie w realu, Palola. Skoro uprawa cyberseksu jest możliwe, to możliwy jest także cyberzakład. :-)

Gość Górnik dołowy Doprawdy
P. Justynaaa może być świadkiem. Zgadzam się. Pod tym jednakże warunkiem, że będzie na mój zakład patrzyć przychylnym okiem. :-)

Leni, gdzie są te Twoje fotki, chcę zerknąć (z czystej babskiej ciekawości, jestem 100% hetero, no i kobieta) :D Doprawdy, mnie to ani ziębi an grzeje, jakie tak kto ma swoje wizje mojej osoby, więc to czy mam się cieszyć z prawa głosu, czy nie to zależy tylko i wyłącznie ode mnie :P

Gość fotki kiedy beda
przepraszam Kochanie ale byly dwie czy wczesniej tez.......

Gość fotki kiedy beda
widzi juz Paulinka che wszyscy chca prosimy

Proszący, ja jestem ciekawa, gdzie są te juz zamieszczone, tylko tyle :)

na pierwszej stronie i na piętnastej,ale uprzedzam,nie spodziewaj się sexbomby:D:D

Justys, co nie zmienia faktu, że forma wypowiedzi Campa jest przerysowana nie mam wygórowanego zdania ani o swojej mądrości, ani o mądrości innych kobiet tzn. nie broniłabym ślepo jakichś tam zachowań, czy obalała za wszelką cenę argumenty i nie negowałabym za wszelką cenę obserwacji Campa teraz nie wykażę się solidarnością jajników i powiem, ze wiele kobiet niestety nie grzeszy mądrością, a dalej idąc również wielu mężczyzn wcale nią nie grzeszy świat jest jaki jest, po prostu a co najważniejsze, ja, w przeciwieństwie do wielu mężczyzn nie mam żadnych oporów przed przyznaniem się do błędu lub w razie uznania zasadności jakiejś argumentacji do zmiany swojego poglądu. po prostu nigdy nie będę się uważać za alfę i omegę, mam jakąś tam dawkę pokory, chociaz nie oznacza to od razu zaniżonego poczucia wartości, zwyczajnie mierzę zamiary na siły i staram się widzieć jak mniej więcej jest, a nie jak ja bym chciała, żeby było :)

Gość leni łamiesz mi serce kochanie
ja bym ci więcej dał

>> codzisz na karaoke? Karaoke? :o Nie :o To pijacka zabawa dla pijanego bydła :o:o A ja nie lubie takich klimatów 🖐️

zaczynam myśleć,że fotki to był jednak kiepski pomysł:( jak można mówić do kogoś "kochanie"jeżeli w ogóle go się nie zna? to jest raczej domena małolatów,ale nic mnie to nie wzrusza,zwyczajnie nie życzę sobie tego jeżeli piszesz do mnie per"kochanie"synku jak wobec tego odzywasz się do bliskiej osoby?żenada

Leni, kiedy byłam w Twoim wieku miałam bardzo podobne włosy tylko troszkę bardziej kręcone i mam jedno zdjęcie, na którym mam bardzo podobny wyraz twarzy do tego, który widzę na pierwszym Twoim zdjęciu a że uważam się za dość atrakcyjną kobietę to tym samym wskazane przeze mnie podobieństwa mogą pójść tylko i wyłącznie na Twoja korzyść ;) ;)

>> jak można mówić do kogoś "kochanie"jeżeli w ogóle go się nie zna? Przecież to jakiś nastoleni koniobijca, olej szczawia 🖐️

>> kiedy byłam w Twoim wieku Kiedy to było? Przed wielką rewolucją przemysłą? W czasach prohibicji w USA? Czy nie tak dawno - zaraz po śmierci Iosiffa Dżugaszwilego? :)

Leni, ale włosy masz naprawdę bardzo ładne, moje niestety trochę od tamtego czasu osłabły i nie mogę już mieć takich długich, tzn nie tyle wypadają, co jakoś tak się wyłamują na pewnej długości no ale podobno nieco krótsze odmładzają (mam prawo sie pocieszać) ;)