Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LENI J.

CAMP NOU-śnisz mi się...

Polecane posty

>> z Ciebie facet na pierwszy rzut ekranu Mam wrażenie, że niejedna próbowała Cię wsadzić pod pantofel Żeby nie było - nie próbuję Cię poderwać Ale masz carakter - to cenię I cyba sprecyzowane polądy, aczkolwiek elastyczny być potrafisz jeszcze Ale Maćka macie posłucać Dziękuję za miłe słowa :) Dużo Cie to musiało kosztować :classic_cool: I co za Maciek i w czym niby mam(-y?) go posłuchać?

Gość Nou Estadi del Futbol Club Bar
Facet fajny ale ta Leni to porazka. Jedyny jej plus to ze jest dosc ladna ale widac ze latwa i zadna komplementow. Moze takie lubisz Camp? :)

Przecież ja nic o niej nie wiem :o Jak mam powiedziec, czy ją lubie, czy nie? :o Bądźcie poważni 😴

Oj Camp nie pytam o to czy lubisz taki charakter jaki ona ma bo sama nie wiem o niej wiele. Ale moje pierwsze wrazenie nie jest dobre, kazdy ma prawo do wlasnego zdania, nie? A mozna sie wypowiadac na jakis temat nie bedac ekspertem. P.S 26 lat i lysiejacy? ;)

>> P.S 26 lat i lysiejacy? Dokładnie :classic_cool: Mały, łysawy, pulchniak, z bladą cerą, ogromną ilością syfów na gebie, grubych pinglach, włosach na plecach i lekkim wasiku pod nosem :o :o Ohyda, aż sam sie siebie brzydze :o

>> No cóż, nie przepadam za komplementowaniem ludzi, ale ćwiczę, bo to ceca oólnie pożądana Zależy u kogo. Kobiety owszem, lubią i muszą byc komplementowane. Potrzebują tego. Ja to wiem i rozumiem ;) >> Jednak to też nie umniejsza szczerości słow, które padły... Dziękuję dziękuję ;) 👄

"Dokładnie Mały, łysawy, pulchniak, z bladą cerą, ogromną ilością syfów na gebie, grubych pinglach, włosach na plecach i lekkim wasiku pod nosem Ohyda, aż sam sie siebie brzydze" :D dzieki za poprawe humoru Moze przynajmniej bogaty jestes? :P

>> Moze przynajmniej bogaty jestes? Zarabiam 1200 brutto :( Miałem nadzieje na odmiane losu we wtorek na losowaniu lotto, ale jak się należało spodziewać, 37 baniek nie bedzie moje :(

hmm, pulchniak? A kiedys pisales ze nie masz ani grama tluszczu na brzuchu... Cos krecisz :)

Gość leni to porażka
dobre:Osama pewnie jesteś rozwydrzonym rozklapidłem a o delikatnej kobiecie piszesz porażka?

rozwydrzonym rozchlapidlem? :D Dobre :) Skad to bierzesz? Moze sie myle co do Leni, ja tylko wyrazam subiektywna opinie.

hmm, pulchniak? A kiedys pisales ze nie masz ani grama tluszczu na brzuchu... Cos krecisz Bo na brzuchu nie mam, robie dużo brzuszkow :) Ale tak to taki pulchny jestem, w dodatku mały, aseksualny :( Jak juz mówiłem - nie polecam znajomości ze mną :o

Gość zeby miec miesnie
brzucha to wcale nie trzeba brzuszkow robic owszem na poczatku tak zeby rzezbe a pozniej sa juz na cale zycie chyba ze obrosniemy tluszczem

Gość marcia222
zaintrygował mnie ten camp nou :classic_cool: powiedz coś wiecej o sobie słodki dziubasku :classic_cool:

Gość chyba bendzie łupu cupu

Gość hermafrodyta.
po co to podbijasz

Gość bo lubie to

Gość Luksusowy Kogut Domowy
Ehe, he, he...:-). Cóś się zaczyna kręcić. :-)

Gość kugodowu domut kurowy
no coś się kręci