Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LENI J.

CAMP NOU-śnisz mi się...

Polecane posty

dobrze ,że nie chcą krwi:D a czym się zajmujesz,jeśli nie jestem niedyskretna:)

a ja pracuję w logistyce,koordynuję współpracę z firmami włoskimi:)

nie dodałam,że czasami wypadnie jakaś delegacja jednodniowa i na tym koniec.płaszczę sobie pupę na fotelu:D:D

Gość Luksusowy Kogut Domowy
E tam, Camp, tłum się przygląda z pewną sympatią i tyle.

>> ja pracuję w logistyce,koordynuję współpracę z firmami włoskimi Język Włoski się przydał, ha. >> nie dodałam,że czasami wypadnie jakaś delegacja jednodniowa i na tym koniec.płaszczę sobie pupę na fotelu Nie męczy Cie siedzenie 8 godzin na pupci? :o Mnie po trzech juz nosi :) >> tam, Camp, tłum się przygląda z pewną sympatią i tyle Do mnie nie można czuć sympatii :classic_cool:

męczy trochę,dlatego czasami przejdę się do koleżanek na drugi koniec korytarza:) fakt,mam siedząca pracę,ale odbijam sobie to po południu;)na wiosnę i w lecie przyjeżdżam do pracy na rowerze:D

Gość camp powiedz lepiej leni
ile cm masz w spodniach

Gość Luksusowy Kogut Domowy
Sądzisz, Camp? Wydaje mi się, że przykład małej Leni nie potwierdza Twojej tezy. :-)

>> fakt,mam siedząca pracę,ale odbijam sobie to po południu na wiosnę i w lecie przyjeżdżam do pracy na rowerze A jakies inne sporty, hobby, zainteresowania? :)

oczywiście,nie zgadzam się z tym:)dajesz sie lubić,można Cię szanować,można nienawidzić za skrajne szowinistyczne poglądy,można po prostu z zaciekawieniem obserwować Twoje poczynania na forum ale nie można być obojętnym na to co piszesz;) chciałeś wiedzieć,dlaczego Ty? masz odpowiedź:)

>> Sądzisz, Camp? Wydaje mi się, że przykład małej Leni nie potwierdza Twojej tezy. Ja od początku powtarzam, że szczerze odradzam znajomość ze mną, bo jestem wyjątkowo nieciekawym osobnikiem.

>> dajesz sie lubić,można Cię szanować,można nienawidzić za skrajne szowinistyczne poglądy,można po prostu z zaciekawieniem obserwować Twoje poczynania na forum ale nie można być obojętnym na to co piszesz chciałeś wiedzieć,dlaczego Ty? masz odpowiedź Dziekuję za obszerne wyjasnienia ;)

zainteresowań mnóstwo:jak już pisałam piłka nożna,żużel.lubię pływać i grać w siatkówkę.lubię dobre kino,najchętniej oglądam dobrą akcję lub thriller.lubię poznawać nowe osoby,wymieniać poglądy,podróżować i poznawać nowe kultury i obyczaje.ogólnie jestem dość ciekawska:);)

Gość cholewa ona jednak ostro idzie
przodu

Gość aleeeee....
fryz piorun w nią strzelił czy co :)

nie muszę przecież wszystkim sie podobać:D,to jest nieład artystyczny.A te fałdy i celulit to też artysta wyczarował:D

Gość sper....
sperma zamiast pianki do włosów i potem jest siano na głowie

>> masz fałdy i cellulit na brzuchu i śmiesz pisać że jesteś za szczupła?! żal Heheh pojawiły się pierwsze zazdrosne paszczaki :D

Gość sper...
camp jednak ona cie ciekawi,przyznaj sie wreszcie

Gość aleeeee
do sper - no jasne ze go ciekawi przeciez to widac, ale nie ma odwagi by do tego sie przyznac :)

>>camp jednak ona cie ciekawi,przyznaj sie wreszcie Gdyby nie ciekawiła, to bym z nią nie pisał :)

Gość jednak moze jej sie uda