Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick oczywisty

Cała prawda o facetach

Polecane posty

Gość nick oczywisty

Kombinuj chłopaku Na siłowni przypakuj Ciało miej opalone Jeśli chcesz mieć ładną żonę Kombinuj chłopaku Na siłowni przypakuj Ciało miej opalone Jeśli chcesz mieć ładną żonę W każdej chwili mogę mieć każdego z Was Wybór mam i czas, wybór mam i czas Wdzięki swe roztaczam I spojrzeniem zahaczam Wy drinki stawiacie Myśląc, że po...lubimy Was Kombinuj... Mam wrodzony urok, ciało, co się buja A Ty tylko masz Uhuhu! gruby portfel Ale nie ciesz się, kolego I tak nie masz najgrubszego Choć wypchane masz kieszenie na innego Cię wymienię Kombinuj... Koniec:) A teraz prosze ładnie przytnąć i ustawić się w kolejce po autograf :classic_cool:

Gość nick oczywisty
*przytaknąć Nie potrafię Was zostawić.😭 Żałosne. Wrażenia po podróży - urwało nam dach, a moja gitara po pobycie w bagażniku trafiła na śmietnik.:o Także tylko na kafe zostało przyjść.🖐️

Gość wysmiewczyni
he he he dobre, sama prawda

Gość nick oczywisty
Oj, faktycznie jeszcze 2 zwrotki są... No to uzupełniam naprędce:): Nogi długie mam, talię ładną i biust A Tobie, kolego, tylko ślinka cieknie w ust Więc klatę wypinasz, muskuły prężysz Myśląc, że dzięki temu w walce o mnie zwyciężysz Kombinuj... Choć niejedna próbowała o Twe względy zawalczyć Malowana, wyczesana, wystrojona - to wystarczy? I co z tego, że każda krągłości wypina Ja nad nimi mam przewagę - w końcu jestem b.justyna -a Ha, ha ha! :classic_cool:🖐️

Gość nick oczywisty
Nie doceniacie Sztuki (tak, tak, przez wielkie "S") 😤:P Więc pa, pa, pa 🖐️

Gość upupupuppp
:D

Gość
ciekawe. I jak oddaje prawdziwe mysli kobiet. ciekawe nawet. Tylko gitary żal .

Gość bnm
właśnie szanujmy takich ludzi... kurwa to tez czlowiek

Gość nick oczywisty
No, widzę, że ktoś się wreszcie poznał na tym, co dobre :D

To ja dla Ciebie koleżanko mam fraszkę. Myślę, że będzie trafna :) Była do wzięcia Czekała na księcia Aż trafił się adorator Z sex-shopu wibrator.

Gość nick oczywisty
:) Prawda o kobietach jest w oryginale - mojej inspiracji: "Kombinuj dziewczyno" Tu jest o mężczyznach Morał? Obie strony muszą się postarać:D (ale i tak to kobiety wybierają:P:P:P)

Gość mnoplhfhouahfowad
no pięknie tutaj piszecie,nareszcie jakiś kulturalny topick i nie muszę nikogo opierdalać