Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez mam problemy z tego pow

BIAŁE SANDAŁKI NA PLATFORMIE DREWNIANEJ ..CZY TO WIEŚNIACTWO ?

Polecane posty

Gość ja tez mam problemy z tego pow

nie są wysokie ale bardzo ładne..czy to wiesniactwo jak pojde w takich do bialych rybaczek pod kolanka ?

a masz moze zdjęcie tych bucików? Ja mam takie z dziurką na palec (biale) i chodze w nich czesto ( sa na 3 cm szpilce) i nie uwazam zeby biale buty byly tandetnde, do bialych spodni jak najbardziej:)

Gość lii66666
tandetne są włąsnie biale tak jak kozaczki biale

oczywiście kozaczki kojarzą się tandetnie, ale jeśli mowa o letnich, lekkich bucikach czemu nie? Zresztą widziałam kilka przykładów białych kozaków, które były stylowe i gustowne :)

Gość wysmiewczyni
co za bzdury z wymyslaniem co jest tandetne i dlaczego. Biale kozaczki sa tandetne bo co, bo np. Pan Pajacykow powiedzial ze mu sie nie podobaja czy inny pajac jego pokroju??? Nie rozumiem tych stwierdzen to tandetne a to nie. Jesli mi lub tobie podobaja sie wlasnie biale buty to nie widze powodu dla ktorego nie miala bym ich wlozyc, bo co jeden z drugim wytrzepaniec ma mi narzucac styl??? Ja np. nigdy nie powiedziala bym okreslenia "nie nawidze pedalo ja ich tylko rucham" cyt. pajacykowa. I co taki czlowiek ma mi trendy wyznaczac???? Bueheheheheh. Jasne ze biale kozaczki z rozowya mini i bialymi wlosami, tipsami z brokaatem i solarka moze sie komus zle kojarzyc ale coz kazdy ma prawo....A ja uwielbiam biale kozaczki ale takie z zamszu i kalafiorem mi lataj stwierdzenia czy to tandetne czy nie

Gość wysmiewczyni
Mam ochote ubrac sie na fioletowo to wlasnie tak sie ubiore. Biale kozaczki jasne ze tak, rozowa bluzeczka jesli najdzie mnie ochota to rowniez. I co ktos skomentuje moj styl? Mi sie rowniez twoj styl moze nie spodobac. Ja nie lubie np. ubierania sie na codzien w ciemne przytlaczajace koloryn i jest to dla mnie tandeta np i co?

białe buty i białe spodnie jakoś mi ze sobą nie współgrają... tak samo jak np. czerwone rybaczki i czerwone buty :P

Gość wysmiewczyni
jak mozna mowic ze cos jest tandetne nie widzac tego i odrazu z gory stwierdzac tandeta. Jesli spodnie sa biale i wysokiej jakosci bo te z bazaru widac odrazu i buty jakosciowo dobre co tez widac, skora i delkiatne sandalki ni e widze powodu zeby sie tak nie ubrac. Kiczowate biale plastiki i bazarowe spodnie to tandeta moze, coz niekazdego stac na ekskluzywne ciuchy.