Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaa

JAk zabic zakazana milosc?

Polecane posty

Gość jakaa

Gość kakowanka
nie da się jeśli już wybuchła wiem coś o tym

Gość jakaa
:(

Gość kakowanka
to zależy czy serce czy rozsądek bierze góre a u mnie dało sie tylko dlatego że on nie chciał tego ciągnąć i odpościł a ja płacze i tęsknie ale już mniej niż kiedyś

Gość kakowanka
tak ale to już długo tak jest i wiesz wciąż mam nadzieje że on zadzwoni choć coraz częściej łape się na tym Po co by miał dzwonić nie moge sobie powiedzieć że wygrałam że stłumiłam to uczucie w sobie bo ja dla niego chciałam zostawić wszystko ale on wybrał inaczej bez słowa to zostawił szkoda gadać

Gość jakaa
kakowanka ---> jakbym czytala o sobie dobrze Cie rozumiem :( u mnie to trwa juz przeszlo rok i nic nawet chyba gorzej jest:(

Gość a dlaczego ona taka zakazana

Gość jakaa
zakazana bo zajeta:(

Gość kakowanka
ja też mam czasem takie dni że jest gorzej a szczególnie jak zaczynam się zastanawiać czemu tak zrobił dlaczego czy to co było dla niego nic nie znaczyło jak on tak mógł mnie zostawić bez słowa żeby choć powiedział że nie chce nic wiecej a ja idiotka do konca miałam nadzieje i czasem jeszcze mam

Gość po dwu latach ci przejdzie
na 100%

Gość kakowanka
nie chce tyle czekać mam nadzieje że szybciej o nim zapomne i wszystko wróci do normy mam tylko jedno marzenie żeby on kiedyś pożałował swojej decyzji choć na 5 min

Gość jakaa
jedno marzenie żeby on kiedyś pożałował swojej decyzji choć na 5 min --> ja mam nadzieje ze moj juz zaluje hhehe:(

Gość ojopmlml
a po ch­uj ją zabijać? Ożesz ku­rwa...

Gość kakowanka
ja myśle żo on pożałuje bo za bardzo się lał po ryju na moj widok żeby się na mnie nie ucić ale jednak mnie nie wybrał ale jeszcze pożałuje czuje to

Gość pani kara
mam ten sam problem, chcę zabić miłość tylko nie wiem jak. Zakochałam się na maksa a on nie chce się angażować tzn. nie chce ze mną zrywać kontaktu bo bardzo mnie lubi ale nie chce nic poważnego a ja tak nie mogę, albo wszystko albo nic. Chyba powiem mu, że zrywam kontakt, skoro nie mogę go mieć całego, nie chcę nic.

Gość kakowanka
Wiesz teraz po czasie wiem że związek z nim dużo by mi poprzewracał w życiu ale za jeden pocałunek taki żeby to on tym razem nie mógł zapomnieć oddalabym wszystko co dziś mam

Gość kakowanka
jeśli moi że nie chce się angażować nie zależy mu na tobie nie chce od ciebie nic więcej tylko ma nadzieje że się domyślisz moj mi wogóle nie odp na pytania a ja nie mogłam zrozumieć czemu teraz wiem nie zależy mu na mnie żałosne jest tylko to że tak owinoł sobie mnie że zostawiłabym dla niego całe moje poukładane życie

Gość aga0028
Ja swojego ex chcialam przewiezc moim nowym samochodem. On powinien lezec na ulicy a ja niechcacy ze 6 razy bym po nim przejechala. Niestety musialo mi wystarczyc wykasowanie jego numeru telefonu :(

Gość jakaa
moj mi pow ze chce ze mna byc a po czasie z inna jest kurcze to dopiero pojebana syt

Gość aga0028
Ewentualnie jestem w stanie go puscic wolno...z 8 pietra

Gość jakaa
Ewentualnie jestem w stanie go puscic wolno...z 8 pietra ---> :):):):) dobre hahaa

Gość pani kara
tylko, że jak raz próbowałam odciąć się od niego, błagał mnie, żebym tego nie robiła, zarzekał się, że bardzo mu na mnie zależy i takie pierdoły, narobił mi tylko nadziei a okazało się, że wcale nie ma zamiaru niczego zmieniać. Niby mu zależy a jednak nie, a ja okropnie się czuję :(

Gość kakowanka
Ja to nawet bardziej jestem na siebie zła niż na niego on wykorzystał okazje a na gorącym flircie skończył bez słowa bo nie chciał się angażować a ja naiwna gęś poszłabym za nim na koniec świata szok

Gość aga0028
To jeszcze nic. Moj powiedzial, ze mnie zdradzil bo ja pracuje

Gość jakaa
a za swoim poszlam ..raczej pojechalam daleko daleko....i zobaczylam go w objeciach innej zajebiste uczucie! poczulam sie jak kretynka

Gość kakowanka
moj też mi dawał sygnały że mnie chce a ją wybrał