Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hawaje3

Czy te wakacje tylko dla mnie są tak nudne?

Polecane posty

moj dzien wyglada tak..wstaje,myje sie,jem cos,ubieram,wychodze na miasto,dom,komputer,kolezanka i nocki u kolezanek..nudyy normalnie:(( pomocy..co mozna robic w wakacje?? w taki zadupiu...dodam jeszcze,ze caly czas spaceruje ..a teraz pogoda jest koszmarna zero słońca,zimno,deszczowo:|

Gość proponuje wyjechać do roboty
na wakacje

noo tak tylkoze ja mam 16lat ;) i nie ma juz miejsc na prace wszystko zajete,a ulotek nie bede roznosic bo za to są grosze,a zmokne jak kura bo poki co caly czas leje..:(

Gość sibi
znajdz se hobby

aa własnie nie moge sie wyspac bo juz o 9 musze wstac i wyjsc z psem,ktory mi piszczy,ze ma potrzebe;P :( a ,ze samotne to tez..i sama sobie jestem winna;)

Gość Małgośka mówią mi
A może nad morze?? Oczywiście żartuję ;) Polecam wycieczki :) Ale skoro spacerujesz z psem to chyba wystarczy :] myślę, że pozostają tylko wypady do kina, na pizze i tym podobne ;] Pozdrawiam serdecznie

Gość
Zacznij pisac głupie posty tak jak ja! :D ewentualnie jakiś podryw w barze! Albo zacznij uczyć się czegoś nowego-niewiem-rysować, grac albo coś równie zajmującego czas a nikomu w zyciu niepotrzebnego.:P

Gość Małgośka mówią mi
A co do moich wakacji to mam co robic, ale pogoda zmienna jak kobiety ;) Ja chodzę na pilates, do teatru oczywiscie do pracy ;)

Gość
Że co-pogodzie nie ufamy a z nieba i tak na nas leci? :D