Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAE

jak w 3dni poprawić wygląd ciała? cellulit, brzuch itp

Polecane posty

Gość sibi
może się uśmiechnie we wrześniu:) i wtedy ja bede tak ćwiczyc intensywnie przed wyjazdem

Gość sibi
nie ważne że słona ważne by była zimna:)!

Gość bart79
po pierwsze - trzeba bylo wczesniej sie odswiniac, a nie na 3 dni przed wyjazdem. po drugie - nie wpierdalaj tyle, to nie bedzie bebecha i celulitu. po czwarte - ile masz lat, bo moze gra nie warta juz bulki?

dzięki za wszystkie rady ;) mam jasne rozstępy i opalenizna je podreśla. jestem już trochę opalona. a tam chyba nie bede sie za bardzo opalać, tyłu nie moge bo nie położe sie na brzuchu przy wszystkich, bo cellulit mam z tyłu ud.

bart79 -mam 20lat i nie jestem wielkim spaślakiem haha mam 170cm i 59kg, wiec chyba to nie jest ogromna waga ;)

peeling kawowy zrobie w sobote. A na plaży planuje rano biegać ;) a jutro ćwiczonka. zostały w sumie 2 dni!! aaa jutro planuje: porządna kąpiel, pelling grejfrutowy z Sephory, nabalsamowac się cała (i pojutrze też)-tylko, ze pelling kawowy ;) do tego-50brzuszków, rower 40min, hula hop-10min, taniec-15min i kilka ćwiczeń ;) i to wszystko w rajstopach ;)

w takim razie chyba wciąż będę się kąpać. Chciałabym aby w udach trochę ubylo, bo są grube :( 55cm. wydaje mi sie ze z każdym dniem są grubsze, a 2 miesiące temu miałam 2cm więcej ;/

Gość łosica22
Ja Ci proponuje dużo luzu na wakacje, pareo, samoopalacz bo maskuje trochę cellilit i gezeralnie z opalenizną wygląda ję szczuplej, a do trochę dłuższego stosowania niż 3 dni Recellox w kapsułkach, pierwsze efekty widać po miesiącu, nie tylko likwiduje cellulit ale taż jest wskazany przy odchudzaniu.

Gość Mieszana
Może wyrobiłaś mięsnie tym ćwiczeniem...?

Gość Jezuuuuuuuuuuuu
rozkładają mnie takie laski jak nic cały rok pączki i kretyńskie chipsy... a potem lament...co zrobić przez 3 dni... łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Mieszana
A ja na noc wysmarowałam sobie brzuch balsamem kawowym i zawinęłąm folią spożywczą i myślę,że to pomaga...na te problemy zrób sobie peeling kawowy...

Gość sranie w banie...
w trzy dni to możesz się tylko po puupie poklepać!!! Na wygląd i zdrowie trzeba pracować całe życie spełniając 4 warunki: 1.prawidłowe odżywianie 2 wysiłek fizyczny rekreacyjny na poziomie potu 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne. Szczegóły na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

no ale, ja nie pisałam, że przez cały rok leżałam i jadłam słodycze. Tylko po prostu się pytałam jak przez 3 dni można poprawić wygląd ciała -tzw. jakies mocniejsze zabiegi itd od kilku miesięcy trochę ćwiczyłam, staram się jeść zdrowo, ale znów przeciez nie chcę schudnąć 20kg, tylko wiecie wygładzic ciało. A brzuch nie wiem od czego mam, bo rano z reguły jest plaski, a po zdjedzeniu czegoś ciążowy i kompletnie go nie rozumiem :(

Gość milkilkilkilk
znam to uczucie....... ale wez moje 35 lat za twoje 20! gratis dam moje stare uda bez celulitu....;) milego wypoczynku

hehe, ale przecież nie jedna 35-latka ma ladniejsze uda niż 20-latka. cellulit, tłuszcz, koloryt, wysportowe itd

Gość pomorzankaaaa
Ja mieszkam nad morzem cale zycie i moge powiedziec, ze w zeszlym roku i w tym jest coraz wiecej kobiet pulchniejszych. Sama nie naleze do najszczuplejszych, ale juz przestalam sie przejmowac swoim wygladem. Pelno chodzi dziewczyn jeszcze grubszych ode mnie, w mini, mikroskopijnych spodenkach i jakos nikt nie mysli o cellulicie czy faldkach. Dobrze sie bawia i jedza lody. I nie chodzi mi o to, zeby o siebie nie dbac czy nie odchudzac sie, ale nie ma po co niepotrzebnie sie stresowac!

Gość do Pomorzanki i innych
ponieważ niedawno odkryto gen otyłości, więc wszelkie katowanie ciała odchudzaniem jest psu na budę. Trzeba cieszyć się zyciem i nie zwracać uwagi na ew. otyłość, choć higienicznym trybem życia można ją ograniczyć. Ten higieniczny tryb życia zawarty jest w 4. warunkach, przytoczonych wyżej. Dla przypomnienia, wszystko zawarte jest na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość sibi
nie przejmuj sie jakimiś niemiłymi uwagami,ja też sie nie objadam i go mam a i ćwicze i biegam,i tu nie tylko dieta odgrywa role .znam szczupłe laski które go mają .baw sie dobrze nad tym morzem za nas wszystkie:)

dzieki sibi! ;) dzis zjadłam pełno owoców i brzuch sie powiększyl heheh