Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saltwater bronzwaer

Polscy mezczyzni nie zasluguja na Polki ........................................

Polecane posty

Gość saltwater bronzwaer

jak to jest, ze obcokrajowcy doceniaja nas, Polki, a Polscy mezczyzni juz nie? W Polsce faceci bali sie do mnie zagadac, zaczac rozmowe, a zagranica wciaz poznaje kogos nowego.

Gość mam jaja z betonu
nie bali, tylko brzydzili, to roznica

Gość ataira
polacy to pokurcze, wszyscy obcokrajowcy mówią, że polki prześliczne, ale mamy facetów poniżej średniej

Gość Elkos
racja, polacy zasluguja na cos lepszego, Azjatki i Hiszpanki, Wloszki, ewentualnie Skandynawki :D

Gość cgxe
bo my was bardziej znamy. Angole nie zdaja sobie sprawy z waszej dupcznosci i tego ze lecicie na ich kase.

Gość cgxe
``jak to jest, ze obcokrajowcy doceniaja nas`` oni doceniaja to , ze tak szybko dajecie im dupy .

Gość ataira
oni doceniaja to , ze tak szybko dajecie im d**y Przykro mi z powodu Twojej matki, ale wiesz, że matki się nie wybiera.

Gość cgxe
nie oszukujmy sie , Polki leca na Angoli zeby wyciagnac z nich kase i dac im dupy.

Gość ataira
tak jak Twoja matka daje na lewo i prawo :P

Gość wiadomo że istnieją tacy
Jarek ty się nie wypowiadaj bo jesteś bajkopisarzem i nie zadajesz się z żadną kobietą :D Jarek mówi o związkach :D to jak prawiczek mówiący o seksie:P

Gość artek12345
kocham takie debilne tematy.. Jedz do Włoch, Francji czy gdzie tam chcesz

Gość na drzewo banany prostować
kiedy ostatnio dymałeś ?

Gość prawdziwi mężczyźni zasługują
na wspaniałą kobietę a wy dwa trolle nie zasługujecie nawet na trójkacik z napierdoloną Jabbą :D

Gość iscgdziescosrobic
jesli to o dymaniu bylo do mnie to zaskocze - czesto a zapytaj jej czy chce sobie zmienic mnie na kogos innej nacji.. rozstrzela Cie smiechem bez sensu temat.. jakby narodowosc miala znaczenie...

Gość to o dymaniu było do Jarka

Gość ZUZUUNIA
kazdy jest inny kazdy chlop kazda baba co wy tacy dziwni jestescie zasluguje czy nie kazdy jest z tym kto mu pasuje jak mi zle to odchodze i juz ....co to za uogolnienia

Gość ZUZUUNIA
jedni pragna romantycznosci pocalunkow zapomnienia w goracych ramionach swej drugiej polowy ...a drudzy dobrego dup.....a ostrego dy...ka i auć.....wszystkiego co zabiera oddech...

" ty wyszlam z kapieli wez wyjdz z tej kapieli przemyj odbyt i nadsaw jakiemus murzynskiemu naganiaczowi " Jakiś kompleks? przykro mi, że Ty nie masz się czym pochwalić, pocieszę Cię, wielkość dla kobiet się nie liczy (buhahahaha)

Gość wyszłam nie dobijaj tego
koniotrzepa :classic_cool:

Gość elvira 231223
prawda czy nie? to dlaczego, np Niemcy biora czesto za zone Polke? albo Murzyni?

Gość ja się wolę czerwienić
bo część Polaków przedkłada alkohol nad kobietę, nie jest to generalizowanie ale jest żuli i dresów dużo więcej niż na zachodzie. a dziewczyny głupie nie są :classic_cool:

Gość mnoplhfhouahfowad
jacek i jarek,a raczej jeden debil w dwoch osobach--takiego porąbanego buca i bufona świat nie widział i nie pluj na własne gniazdo i Polki palncie bo toświadczy tylko o twojej słomie wystającej z butów zmywaj te gary i zapieprzaj przy malowaniu podłóg,a swój jad wywalaj do klopa.........matole

Gość mnoplhfhouahfowad
generalnie--przestańcie siać jad gówniarze tak wam się w głowach poprzewracło,że aż prosicie się o kopa w dupę

Gość mnoplhfhouahfowad
i co to jest za durnowate stwierdzenie,że Polacy nie zasługuja na Polki? co za prymitywne szczeniackie jątrzenie

Gość prawdziwi mężczyźni zasługują
a podróby nie i to nie ma znaczenia narodowość:P

Gość ofe rma
"bo część Polaków przedkłada alkohol nad kobietę," np ja. obecnie pracuje nad projektem "golonka". gotuje się dwe golonki i kupuje litr wódki. następnie golonki gotuje z odpowiednimi przyprawami po ugotowaniu wydobywa i pożera z chrzanem i wódką w dobrym towarzystwie. potrzeba na to sporo czasu jednak o który teraz w lato dosyć trudno ale się staram. może w przyszłym tygodniu się uda.