Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtttttttg

5 lat po rozwodzie-tesknota za ex mezem

Polecane posty

Gość rtttttttg

Mimo bolu i ran zawartych ;)) po 10 latach malzenstwa rozwod;)) Mimo iz jestem z kims tesknie za tym co bylo;)) Takie malolaty bylismy jak sie pobieralismy;))ba z wielkiej milosci...

Gość rtttttttg
tak wlasnie jakis sentyment;))patrze jak moi chlopcy dorosly i kazdy przypomina jego czastke;)) Gdybysmy sie poznali pozniej nie jak smarkacze chyba bysmy przetrwali;))

Gość rtttttttg
Jestem i zadowolona i sczesliwa ale tak jakos od czasu do czasu tesknie ;))wiem ze on tez;))

Gość to sciema no
ze niby co przestroga dla tych co sie mlodo pobrac chca eheheh ech dzieci

Gość nonstopek
melni wcale się nie dziwię Twojemu synowi jestem obecnie w sepracji z mężem, ale wiem że niebawem założę sprawę o rozwód. Mój mąz wogóle nie interesuje się dzieckiem , a on tak bardzo go kocha, to przerażające jakimi potworami staja sie nasi męzowie, i Ojcowie naszysz dzieci.

do autorki - mam podobnie... czasem przypomni mi się jakiś dobry moment z naszego wspólnego życia, jakiś jego gest, słowa, coś, co było miłe i często się powtarzało... ale wiem, ze nie tęsknię za tym człowiekiem, jakim jest dzisiaj, ale za wspomnieniami o nim z dobrych czasów... nie tęsknię za facetem, z jakim się rozwiodłam, ale za chłopakiem, w którym się zakochałam... a to niestety nie ta sama osoba :(

wiem, jak moj maz wyjezdzal za granice to tez malemu nie dalo sie wytlumaczyc o co chodzi.. ale tez w moim wieku ciezko pogodzic sie z takim stanem rzeczy jaki jest swiadomosc ze nie chial Cie jeden z rodzicow jest przytlaczajaca