Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ataira

.......po czym poznać, że.....

Polecane posty

To ja wam cos napisze. Poznalam niedawno super faceta. Bardzo przystojny, wysoki, przypakowany (ale nie za mocno), szerokie ramiona, rece jak bochny chleba. No po prostu cud miod marzenie :) Facet strasznie napieral na seks, od poczatku to sie dalo wyczuc. Byl do tego strasznie pewny siebie. No i w koncu wyladowalismy w lozku. I mowie wam tez przezylam szok ale raczej niezbyt pozytywny. Jego penis w wzwodzie mial bez kitu 8 cm. Niewiele wiecej niz moj maly palec u reki. W ogole smiesznie to wygladalo gdy wzial go do swojej wielkiej reki i po prostu nic nie bylo widac. Nie zebym sie nasmiewala, no ale to byl szok dla mnie. Rozumiem, ze mozna miec 12 cm i to juz jest calkiem ok, nie narzekalabym, no ale 8 cm to po prostu masakra. Do tego facet taki potezny i taki pewny siebie... normalnie szok. Jeszcze dodam, ze seksu nie bylo, bo nie mialam ochoty :)

Gość alloja
yellowka - o matko jaka masakra, hłe hłe hłe tez bym sie nie zgodziła ale za to widziałam kiedys niskiego faceta z wielką maczugą, nie ma reguły :-D

Gość hahaha ale mnie rozbawilas
tez bym nie miala... rozumiem ciebie. jak juz pisalam: pozory mylą. pozdrawiam

Yellowka rozumiem, że miałaś pod ręką suwmiarkę i średnicomierz i dokładnie wszystko wyliczyłaś? I co, nie spotykacie się już mimo, że był taki super zanim zobaczyłaś co ma w spodniach?

Gość no to będzie więcej
po kąpieli w Bałtyku, moja stara była przekonana, że ławica śledzi zeżarła mi fiuta i dostałem zakaz kąpieli dożywotni w Bałtyku

Gość Wajas3
mój kolega jest mniejszy ode mnie jednak bardzo serokie nozdrza? to znaczy ze ma duzego?

Gość Klos
Kobiety twierdzą ze lubią duze penisy,ale jak przyjdzie co do czego to wpdają w panike i nie wiedzą co z nim robić,nie tyczy sie doswiadczonych kobiet,dlatego starsze laski sa zdecydowanie lepszymi kochankami niz te gówniary które tu piszą na forum,stwierdzam ze to gówniary po niektórych wypowiedziach.

Gość ojojojojjj:P
"wkurzona bardzo zona po samochodzie jak ma kombi to znaczy ze ma malego i leczy kompleksy" a co jak nie ma samochodu??:P to i w gatki nie ma po co zagladać no nie?:P:D

Co za bzdura z tym kombi ;p Sam mam Audi w kombi, czasami pożyczam od rodziców Subaru Forestera, który w sumie też jest samochodem kombi. I to znaczy, że mam małego? Prosze was. Pierwsza kobieta, która potrafiła się poprawnie zając moim, była ode mnie o 10 lat starsza.

Generalnie szczupli mają większe. Im człowiek grubszy, tym ma mniejszego. Ale to też nie reguła. Tu nie ma żadnej reguły. Temat do kitu ;p