Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka szara

jak się zakochać?

Polecane posty

Gość
Nieda się. Samo przychodzi. Jak się nie pojawia to cóz-znaczy trzeba szukac kogos innego. Nic na siłę.

Gość iscgdziescosrobic
trzeba znalezc kogos takiego jak ja - samotny,spragniony uczucia.. Gdzie sa takie kobiety..? Co druga na tym forum szuka faceta, ale chyba mieszkacie w innych wojewodztwach albo na innych planetach..

Gość
spoko-one tylko piszą, że szukają faceta-tak naprawdę leczą sie po nieudanych związkach, troche plotkują i....tyle. Jeśli się chce to się znajdzie.

Gość 0magiczna0
a ja jestem z facetem rok i oboje nie wiemy czy to miłość. rozmawiamy o tym, dajemy sobie czas ale ile można... Mamy po 23 lata, fajnie byłoby juz mysleć poważnie, o przyszości. Byłam w kilku związkach i zmojej strony NIGDY nie było miłosci. Teraz albo oboje wybierzemy rozsądek albo odważna decyzja i koniec... :( Można nie umiec kochać?

Gość czarna woda
Na sile sie nie da, ale czasem warto dac szanse uczuciu. ja w moim lubym mezu nie zakochalam sie od razu, byl nawet moment, ze chcialam uciac nasza znajomosc, ale cos mnie powstrzymalo. dzis jestem najszczesliwsza zona na swiecie i dziekuje temu na gorze, ze nie pozwolil mi poplelnic tego bledu:)))

Gość
Bożesz! A ja przechodzilem przez coś takiego raz (i wystarczy ) -do tej pory mam przetensjedo byłej o to, że nie powiedziała mi wczesniej o swoich wątpliwościach. Im szybciej sie zerwie tym mniej boli i tyle-zalożę się że facet wolałby wiedziec o czymś takim a gdyby wiedział zerwalby sam (o ile ma jaja).

Mnie się kilka razy wydawało, ze jestem zakochana i byłam gotowa dac duzo, jednak wszystko sie kończyło. Może trzeba stawiac na kariere

Gość no to będzie więcej
trzeba sprawdzać czy jest kisiel w majtkach, podczas spotkania z delikwentem