Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejkajejka

zespol VA BANK Kielce

Polecane posty

Gość hejkajejka

czy ten zespol jest trafnym wyborem? jakie opinie slyszeliscie o nich? warto ich zamawiac?

Gość olka nadia
tak , swietny zespół polecam , fajnie graja i spiewaja , naprawde bedziecie zadowoleni

Gość hejkajejka
dzieki za odp, pozdrawiam

Witam wszystkich. Do odstąpienia jest kapela "Happy Day" na termin 17.07.2010. Z przyczyny wypadku bliskiej osoby musieliśmy przełożyć nagle termin na za rok. Byliśmy na jednym weselu gdzie grali i spisali się super. Grają 100% na żywca. Byliśmy też indywidualnie na ich próbie przed podjęciem decyzji. Można ich posłuchać jeżeli ktoś chce. Nie jest to typowo chałturnicza kapela myślę że każdy wie o czym mówię .... ;) Zespół składa się z zawodowych muzyków. Grają na serio spoko. Odstąpimy za zaliczkę która jest już opłacona na poczet rezerwacji terminu. Kwota zaliczki oczywiście wlicza się do ceny całkowitej za oprawę wesela. Wraz z terminem przekazujemy umowę podpisaną z zespołem. Ich stronka: http://happy-day.prv.pl/. Prosilibyśmy przed kontaktem z zespołem o kontakt z nami gdyż zależy nam na odzyskaniu zaliczki. tel kontaktowy w sprawie odstąpienia: (505291680)

Gość Maria Arawia
ja w sumie odradzam, zepsuli mi wesele, perkusista sie popil po polnocy

Gość Maria Arawia
ale to bylo w Bielsku, moze to nie oni

Gość gość
Zespół Vabank Dance gra wspaniale !!!! Jak najbardziej Polecamy ich każdemu kto chce przetańczyć całą noc a także poprawiny !!! Pozdrowienia!

Gość gość
Świetny zespół, goście i my zachwyceni! Każdej młodej parze życzę takiego zespołu! :)