Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pesymistkaaa

zarabiam 1500 brutto, już się załamuję

Polecane posty

Gość pesymistkaaa

z tego powodu, jestem kasjerką już 4 lata, mam średnie wykształcenie bo wynajmuje mieszkanie i nie mam kasy na studia i czasu bo w weekendy tez pracuje i już jestem załąmana że całe życie będę tą kasjerką w supermarkecie za tak gówniane pieniądze...

Gość ja mam 1400 brutto
i wyzsze wyksztalcenie, szkoda gadac

Gość pesymistkaaa
gdybym miałą wyższe wykształcenie to miałabym chociaż jakieś szanse na lepszą prace, a tak to ich nie mam :-( zresztą nie przyjmą mnie to żadnego biura czy banku z technikum ekonomicznym:-( tylko co najwyżej do supermarketu

Gość kwiatek na drzewie
ja mam 950 na reke jako sprzedawca w odzieżowym:P ale od pazdziernika zaczynam studia:)

Gość smutttny on
No to zdawaj na dzienne,albo zamieszkaj z rodzicami

Co ty pleciesz. Nie musisz mieć wyższego wykształcenia żeby np. pracować w banku. Kobito składaj cv gdzie się da. Teraz jest duże zapotrzebowanie na sprzedawców w bankach a rotacja jeszcze większa bo dają na początek 2200 podstawy.i nie każdemu to juz odpowiada. Wierz mi co mówię i składaj cv

Gość ja jestemw trakcie studiów
i też tyle zarabiam, mimo, że mam prace wymagającą sporej wiedzy i odpowiedzialności. teoretycznie na to stanowisko powinny być brane osoby już z dyplomem, ale nasi rodacy za granicą sprawili, że wiekszośc przyjętych jest po maturze jedynie :) warto więc próbować, nawet jeśli płaca będzie taka sam to podrasujesz CV. dyplom jest ważny, ale jeszcze bardziej doświadczenie i kursy. urzedy pracy (a czasami jakies duze firmy) organizuja bezplatne szkolenia. szukaj w necie. zapewne pracujesz na zmiany, więc poweinnas znależć czas. tematyka różna - od jakiś poszerzajacyh kompetencje do takich które pomagaja przejść pomyślnie rekrytację i dobrze się zaprezentować (byłam na takim szkoleniu właśnie organizowanym rpzez firme i jestem zachwycona, były praktyczne ćwiczenia i dużo przydatnych rad, w końcu prowadziły je osoby zajmujące się rekrutacja i selekcją). ja bym szukała czegoś na stronach dla studentów z ofertami pracy, a następnie wchodziła na strony dot. rekrutacji danej firmy. często można zsotawić tam e-mail i będa Ci wysyłać informacje o szkoleniach :) może uda Ci się załapać z czasem lepsza fcuhę i zacząć studia, choćby zaoczne :)

Gość Energiczma 30 latka
Nie bedziesz, kotus. Mozesz byc sprzedawca w wiekszym sklepie - Twoim atutem jest doswiadczenie. Zarejestruj sie na paru portalach, szukaj pracy - za darmo - przez net, zamiesc ogloszenie na www.gumtree.pl Powodzenia!!!