Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość namiętna19

duża łechtaczka

Polecane posty

Gość nie wiedzą gdzie mają ...
...łechtaczki więc nie wiedzą co napisać :|

Gość a moja mierzac od
samej podstawy ma 9mm

Gość karlajna1988
Witam.Dziewczyny które pisz na tym forum pisz po to by sie poradzic innych dziewczyn (kobiet) lub chlopaków (facetów) co mysl na ten temat,a nie zeby czytac jakies idiotyczne wypowiedzi w stylu ''jak nie pasi to do Basi'' czy tez ''ale mi problem''. Udzielcie dziewczynom konkretnej odpowiedzi,wtedy bed wiedzialy co o sobie myslec,czy z tym co sie zwracaj tu na forum nie zawracac sobie glowy i zaakceptowac sie takimi jakimi s czy isc do lekarza. Sama jestem gosciem kafeteri i tez mialam problem z którym sie w koncu uporalam dzieki milym wypoeidziom Pan i Panów. Z góry dziekuje uprzejmym internautkom i internautom za pomocne wypowiedzi.

Gość kopi
moja zona ma lechtaczke 1.5 cm duza piekna lubie ja lizac i szybko dochodzi do orgazmu duze sa ok.

Gość Mam ten sam problem
mam ten sam problem.. :| Wstawie zdjęcie mojej c*pki i powiecie mi co o niej myślicie??

Gość Mam ten sam problem
nie wyświetla się.

Gość kopi
do mam ten sam problem jaka masz duza lechtaczke to chyba nie jest problem mi sie podoba duza

Gość mister germany
gdy to stwarza dla Ceibie duzy problem to mozesz sie poddac operacji , to jest nic nowego gdy wargi sa za duze i przeszkadzaja :-)

Gość karo.25
Czy jest wśród was taka, która ma dużą łechtaczkę (oraz wystające wargi i duży biust), jest dziewicą, ma zasady, szanuje się i czeka z oddaniem na tego jedynego, który będzie ją prawdziwie kochał i uczyni z niej najszczęśliwszą kobietę na świecie? Jeśli masz klasę, jesteś młoda i wymagająca, wierzysz w ideały i prawdziwą miłość, podaj mi swoją dłoń, a zaprowadzę Cię do miejsca, o którym zawsze marzyłaś.... Jeśli się zawahasz i postanowisz czekać jeszcze na swoje przeznaczenie, weź pod uwagę to, że drugiej takiej okazji być może już nie będzie. Życie jest jedno i jest ono zbyt krótkie, aby pozwalać sobie na błędy pewnego rodzaju.... Jeżeli chcesz mnie bliżej poznać, napisz.... karo.25@interia.pl P.S. Uwaga dla niedomyślnych: takie wymagania, bo dużo do zaoferowania. Uwaga dla niezainteresowanych: nie wdaję się w dyskusje.

Gość dkoori
Ten ostatni link to poezja:P

Gość mistrz patelni zlota wara:-)
Moze nie o lechtaczce ale na temat warg ze jak nie sa wargi sromowe tak na 2 palce to nie ma co lizac:-)

Gość Doświadczony przez życie
A moja łechtaczka ma zwykle 5 cm długości, a jak się podniecę, to rośnie do 12 i nie robię z tego problemu. A do tego jestem lesbijką.

Gość ivanez
Jeżeli chcecie zobaczyć naprawdę dużą łechtaczkę to proponuję w wyszukiwarkę np. google wpisać hasło KLYTORIA. Filmiki z udziałem taj pani można znaleźć na wielu tubowych portalach typu xhamster itp. Podczas erekcji łechtaczka jej osiąga długość ok 3 cali i może nią penetrować pochwę innej kobiety. Myślę że obejrzenie tego wyleczy kompleksy dziewczyn którym się wydaje że mają "za dużą" pozdr