Gość dLGFDR Napisano Lipiec 24, 2008 Lubisz Ziaje?Jakie produkty polecasz a jakie odradzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odradzam Napisano Lipiec 25, 2008 mleczko do demakijazu, zielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szyszka___ 0 Napisano Lipiec 25, 2008 A ja lubię wszystkie mleczka do demakijażu tej firmy. Najczęściej używam ogórkowego, lub opuncji figowej. Z tej firmy lubię jeszcze Sopot do ciała w żelu.Wiecej chyba nie probowałam, więc się nie wypowiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ohyyyyyyyydaaaaaaa Napisano Lipiec 25, 2008 to co moge powiedziec o tej firmie :) http://img257.imageshack.us/my.php?image=zia jaxo2.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dLGFDR Napisano Lipiec 30, 2008 Linka nie dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nens 0 Napisano Sierpień 1, 2008 Ja polecam szampon przeciwłupieżowy,nie pamiętam nazwy, coś z "sebym bloker" i całą serie przeciwtrądzikową Nuno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nens 0 Napisano Sierpień 1, 2008 *sebum, oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angolek 0 Napisano Sierpień 1, 2008 Ja polecam dwufazowy płyn do demakijażu oczu, masło kakaowe w każdej postaci oraz kokosowe mleczko do kąpieli. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja również polecam Napisano Sierpień 2, 2008 płyn do demakijażu oczu (obie wersje) oraz płyn pod prysznic oliwkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach