Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadziejo wróć

Czy są na jeszcze na świecei poprostu FAJNI faceci?

Polecane posty

Gość leew44
Wroclawianka - takie jak ty.

Gość moze i fajny
fakt my piekni nadzwycxajni dochodzimy do frustracji czasem kiedy nie ma przy nas tego kogos wyjatkowego. co gorsza wiesz dlaczego bo mamy coraz wieksze wymagania. wyglad wyksztalcenie pozycja ...a dlaczego nie

Gość aga0028
Ja mam wyzsze ale wole facetow ze srednim lub po zawodowce. Jak mam caly czas rywalizowac i udawadniac kto jest lepszy to odpuszczam.Wole mniej wyksztalconego normalnego faceta niz napuszonego narcyza

Fajny facet?na pewno gdzieś jest.Jeśli Go znajdziesz bedziesz fajnie szczesliwa:) powodzenia.

Gość ofe rma
czy "dochodzimy do frustracji" to to samo co w języku polskim "ulegamy frustracji", bo nie wiem? w ogóle wiadomość fajnego, pięknego i nadzwyczajnego to taka jakaś wyzywająca językowo i burząca stereotypy gramatyki.

a co znaczy słowo''fajny''dla każdego coś innego:)Osobiście wole słowo normalny:) i tak nieśmiało wtrące,ze charrakter jest najważniejszy no i podstawy dobrego wychowania:classic_cool: :)

Gość ofe rma
zmęczony jestem, nie chce mi się, nie mam aparatu.

Gość smokopies
Ja jestem fajny i normalny, ale z doświadczenia wiem, że tacy u kobiet szans nie mają, liczą się tylko pozerzy i bajeranci. A potem kobiety biadolą jak taki ich zostawi. Więc jestem sam. Nie łam się Nadziejo jesteś kobietą, więc jesteś w lepszej sytuacji niż ja, na pewno w końcu znajdziesz kogoś wartościowego, kto sprawi że twoje życie nabierze kolorow. Z całego serca ci tego życzę, głowa do gory

Gość hm..
@Nadziejo a w jakim mieście mieszkasz?

Gość ja jestem fajny
Ale niestety nie sprawdzałem czy normalny😭.

Pewnie że są ... oni tak samo jak Ty szukają normalnej dziewczyny i najgorsze w tym jest to że oboje siędzą w domu i nie ma możliwości aby się poznać ... Mnie też gnębią samotne weekendy ale nie poddaje się i szukam.

Gość Jeden z tych facetów
Może zabrzmię próżnie, ale ja jestem fajny i też jestem sam. Już od dwóch lat :/