Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilllka

fryzura- szukam wlasnie takiej

Polecane posty

Gość emilllka

mam dlugie, siegajace za biust wlosy, koloru niewiadomego;) cieplo-zimne:P sredniej grubosci, obciete w linii prostej i chce zmiany:P na codzien sa przyklapniete, bez zycia chce nadac im jakiegos ksztaltu, chce zeby "odbily" sie troche od glowy... mysle o cieniowaniu. nie pojde jednak do fryzjera dopoki nie znajde takiej fryzury na necie... pomozecie? moze ktoras z Was ma lekko pocieniowane dlugie wlosy? nie wiem co zrobic z tylu glowy, czy zostawic linie prosą czy tez pocieniowac:/

z tylu glowy tez sobie pocieniuj najlepiej idz do fryzjera i powiedz o co mu chodzi przemysl to czy chcesz grzywke polecam taka czesana na bok i wlosy pietrowo pocieniowane efektowna fryzurka a jesli chcesz uniesc wlosy dodac im objetosci to po prostu powiedz fryzjerowi o tym. wtedy bedzie wiedzial w jaki sposob pocieniowac ci wlosy:)

Gość odnoviy
ja mam stopniowo wycieniowane z grzywkąna bok i jest super w tyle scięte na półokrągło i noszę ja albo proste albo krece na papiloty w miękkie fale jest super:D

Gość emilllka
wlasnie chyba o to mi chodzilo : pocieniowane piętrowo:) dzis lecial film z gwyneth paltrow grala stewardesse, podobala mi sie jej fryzura ale na necie takiej nie ma :( nie umiem wytlumaczyc fryzjerowi o co mi chodzi, dlatego chce znalezc odpowiednia fryzure na necie...

a i jeszcze cieniowane wlosy z tylu glowy tez moga miec linie prosta:) i nie polecam pokazywania zdjecia z netu fryzjerowi bo wiem z wlasnego dosiadczenia ze czesto mu sie to nie udaje tak dokladnie jakbysmy chcialy.lepiej przypatrz sie sama dobrze tej fryzurze i powiedz fryzjerowi o co ci mniej wiecej chodzi a on juz bedzie wiedzial co dalej robic i zeby ci dobrze bylo w nowej fryzurze:)

Gość emilllka
ja mam wielki nos, grzywka wbrew pozorom odpada:P musze miec duuuzo wlosow dookola glowy:) teraz tak mam ale wiszą bez celu i nie spelniaja swojej funkci czyli odwrocenie uwagi od nosa:D

jak chcesz miec taka fryzure jaka ja ci mowilam to powiedz mu/jej to co ja tobie napisalam i bedzie wiedzial o co chodzi

skoro tak jest to mysle ze taka fryzurka bedzie ci bardzo pasowala

Gość emilllka
ja bylam 2razy w zyciu u fryzjera... jeszcze cieniowane wlosy z tylu glowy tez moga miec linie prosta? taka chyba wole niz okrąglą... kiedys mialam takiego "pędzla" na plecach, wygladalam okropnie jakiego fryzjera polecacie z wroclawia?

Gość emilllka
a orientujecie sie jakie aktorki maja taka fryzure... ja mam postke w glowie jak musze szukac:(

Gość emilllka
podnosze:)

Gość mfinfnrig
Help... Szukam pewnego rodzaju fryzury.. nie mogę nawet zdjęcia znaleść. ale wiele razy widziałam tak obciętych metali. w kazdym razie. włosy od spodu wygolone. a te długie choc juz cienke nie ruszane. cośw rodzaju gitarzysty z metallici podczas koncertu sad but true. jak kto sie orientuje w tym to z góry dzieki.