Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutaskowa

Moj tata ma romans... ?

Polecane posty

Gość Smutaskowa

Ostatnio natknelam sie na dziwne smsy w taty telefonie (wiem, nie wolno czytac... ale ciekawosc byla silniejsza) po ich przeczytaniu chcialo mi sie wymiotowac :/ W skrzynce odbiorczej bylo pelno smsow od jakiejs kobiety... Wszystkie w stylu "juz nie moge sie doczekac spotkania" albo "bylo cudownie kotku, we wtorek powtorka?" Moj tata bedzie mial w przyszlym roku 50 lat, z mama sa juz 22 lata po slubie. Nie wiem co mam robic:( w domu ciagle uciekam od niego wzrokiem, wydaje mi sie teraz obrzydliwy, chcialabym wstac i glosno mu wszystko wykrzeczec... tylko boje sie, nie chce stracic rodziny, ale nie chce tez tego ukrywac, nie mam komu o tym powiedziec... Co mam zrobic:(

Gość nie wtracaj sie
nawet jesli tylko na pozor to teraz jest szczesliwe zycie dla twojej mamy daj jej w spokoju dozyć

Gość Twoja mama jest mądrzejsza bo
nie grzebie w cudzych komórkach,a fe nieładnie,swojemu mężowi kiedyś też będziesz pewnie szperać i pewnie wyszperasz

Gość bla bla bla bla bla 666
a ty idz sobie pogrzeb w dupie(specjalnie napisalam ty z malej litery). widzisz ze dziewczyna ma problem to zamiast jej pomoc tylko dowalic potraficie, poa tym chyba napisala ze wie nie wolno czytac cudzych smsow idiotko,bozzzz zal.pl

Gość Maja maja maja
Powinnas porozmawiac o tym z ojcem, koniecznie! jezeli faktycznie ma kochanke, to powinien sie dowiedziec, ze nie jest juz to tajemnica. I ze moga sie zaczac klopoty. To go zmusi do podjecia decyzji. Jaka ona bedzie, to juz inna sprawa. Ale musi cos postanowic, bo gra na dwa fronty jest obrzydliwa. I wlasnie to powinnas ojcu uswiadomic. Trzymam kciuki!

Gość Powiedz o tym matce
on sie gzzziii a wszyscy niech udają że jest ok chyba cos nie tak prawda Powiedz o tym matce bedzie cierpiec ale bardziej jeżeli dowie się duuużo pozniej od obcej osoby powiedz jej

Gość ertyuiuytre
a moj jest proboszczakiem i co hheeeeeeeeee

Gość pomocna dloń
'Smutaskowa' Porozmawiaj z ojcem, bez obecności mamy. To może być tylko zauroczenie twojego ojca tą kobietą, faceci w tym wieku takie romanse przeżywają. Powiedz ojcu, że jedna z twoich kolezanek widziała go z tą kobietą i powiedziała tobie. Niech ci wyjaśni, co go z tą kobietą łączy! Dlaczego oszukuje twoją mamę i ciebie i dowiadujesz się o tym od postronnych osób. Skoro twój tata ukrywa i okłamuje rodzinę, mozesz też jego okłamać i zawstydzić, dla twojego dobra i dobra rodziny. Jak się dowie mama może być za późno, cała rodzina przeżyje dotkliwie i bolesnie zdradę taty. Więc do dzieła, zanim będzie za późno, nie miej wyrzutow sumienia, bo twój ojciec ich nie ma!

Gość miałam to samo
tylko siostra wpadła na te esmesy...( a dlatego, że tata zaczynał chowac komórke, szedl sie z nia kąpac nawet:() w koncu sprawdziła, zadzwoniła do mnie, przyjechałam, zaczęłysmy rozxmawiac od razu...z Nim...na poczatku kłamał w zywe oczy, że to nieprawda...ale w końcu zaczął płakac powiedzia l, że to skończy moja mama haruje za granica, a On do nas z textem, że sie czu l samotny, że miał doła, powiedziałam, że mógł pogadać z nami z reszta czasem rozumiem konieznośc rozmowy z obca osobą, ale ona byla mlodsza ode mnie o rok, a do tego dwoje dzieci, samotna itd.. powiedzial, ze ja rzuci, nie mowi tu o esach typu zle mi jest, chce pogadac, ale o obrzydliwych esach typu, tylko ty mi pokazalas co to jest milosc (jedna zdrade jak bylysmy malutkie moja mama mu wybaczyla) mial skonczyc, a my mielysmy nie mowic mamie, ale pozniej znowu po miesiacu zobaczylam te esy, nie mowilam siostrze..ale zrabalam ojca, na drugi dzien odpisalam jej numer zadzwonilam, a ta zdzira chciala zrozumienia, bo mowila, ze jest samotna z dwojka dzieci, spytalam wiec ze skoro wie, jak to jest byc porzucona to co robi, rozlaczyla sie, napisalam, esa ze przyjde do jej rpacy9wiedzialam gdzie rpacuje) i sie gowniara nie pozbiera, zaczela dzwonic blagac mnie i w koncu powiedziala, ze sie wiecej nie odezwie... powiedzialam, ze pojde do jej matki i powiem co robi, tata wygladal na strutego rpzez kilka dni, a ja nie wiem co ja mam dalej zrobic, czy powiedziec, czy nie.. to bylo jzu chwile temu

Gość taka zdrada ...
ojca boli chyba bardziej niz wlasna .. bo podwojnie oznacza cierpienie dla najukochanszej osoby - matki jedno moge powiedziec - walczcie dziewczyny bez mowienia matkom ... ojcjec, mimo ze ojciec subiektywnie - jest sukinsynem ... a kochanki to male, samotne laski kazdy w zyciu szuka czulosci i milosci .... jesli nie dostaje w domu idzie gdzie indziej - wina nie lezy tylko po stronie zdradzajacych - taka niestety prawda

Gość miałam to samo
tak wina lezy po stronie mojej mamy, która jest z agranica i haruje na dom..faktycznie moja zła mama...jak ona może ojciec tez pracował za granica, ale teraz mu sie udało znaleźć tu prace...On się czuje samotny? tutaj? a moja mama na obcej ziemi, nie...ma normalnie raj

Gość Ostatni Mamut
Nie wpierdalajcie się w cudze życie. Zobaczymy jak się będziecie prowadzić,jak pierwsze zmarszczki na ryjach wyskoczą, w małżeństwie się znudzi i będziecie zakładać topiki o braku motyli w brzuchu :o

I gdzie tu koorwa całe pieprzone równouprawnienie:O Kobiety zawsze są rozgrzeszane ,a facet to zawsze skoorwysyn itd itp :O Jak to czytam to mam odruch wymiotny :O Spadam

Gość kto rozgrzesza
???? ja nie rozgrzeszam ani kobiety ani faceta, ale jesli moj ojciec juz dwa razy zdradzil mame , a pozniej wracal z placzem i podkulonym ogonem to sie zastanowcie czyja to wina, nie twierdze, ze tylko faceci zdradzaja, kobiety rowniez ale tutaj topik dotyczy zdrady ojca, wiec rpzestancie gadac o tym jak to wam niedobrze itd.. nam sie zmarchy pojawia a ciebie pewnie czas nie tknie? ciekawe u kogo pojawi sie frustracja, gdy sprzecior nie bedzie mogl podniesc masztu...

Gość kto rozgrzesza
to nie jest cudze zycie, pewnie ty jeszcze bys ojczulka pochwalil...kryl bys go pewnie? idiota... poza tym jakbyscie sie nauczyli czytac, popatrzylibyscie ze zadna nie powiedziala mamie, ale to ojciec powinien sie zastanwoic w jakiej sytuacji stawia dziecko, ktore jest rozdarte pomeidzy obojgiem... nie byles w takiej sytuacji wiec nie zdajesz sobie sprawy jak to jest

mamy smsów nie widzialaś może oni już nie.. skąd wiesz ze mama kogoś nie ma może juz rozpadło sie to małżeństwo, tak na odległosc tak sie zdarza ja bym rozmawaiała najpierw z ojcem, poźniej z ta jego kochanicą, powiedz ze wiesz i ze ci sie nie podoba

Gość onnnnnnnnnnnnnna
idź podkabluj matce, co się będzie stary łajdaczył.

wszędzie te Bezedury i Maniek i tylko sie witaja , pozdrawiają i kpią z problemów nieszczęsnych nieszczęśliwych ludzi z problemami :-O

Gość kasikonik
to nie Twoje małżeństwo tylko Twoich rodziców. Jestes juz na tyle duża, żeby wiedzieć , ze to nie jest Twoja sprawa! Nie mieszaj sie w to. To najmądrzejsze co możesz zrobić

Gość kasikonik
hahah solidarność męska przez was chłopaki przemawia

Gość kasikonik
🖐️ :p wyszło ha

Gość to jest jej sprawa
bo to jej ojciec i nie pieprzcie, że ma milczeć :P najpierw się upewnij, że faktycznie tata ma romans, jak się upewnisz, to walij mu prosto z mostu, żeby przedstawił ci macochę a swojej żonie rywalkę :P

Gość kasikonik
no zaraz, ona ma prawo jako dziecko oczekiwac od niego, zeby był dla niej dobrym ojcem, ale nie ma prawa rozliczać go z tego jakim jest mężem dla jej matki! sprawa i tak sie wyda, prędzej czy później, ale ona nie musi tego brac na siebie!

Gość to jest jej sprawa
już wzięła to na siebie, bo się dowiedziała, co wg ciebie ma teraz robić, żeby wyrzucić to z pamięci?

wiesz, kiedys byla taka sytaucja on mial romans i zona o tym wiedziala zona miala romans i maz o tym wiedzial bylo im dobrze w takich relacjach tylko o niczym nie molwili dzieciom

Gość Co z tego
że to nie jej małżeństwo, tylko rodziców. Też znalazłam takie obleśne smsy w telefonie ojca. Nie szukałam ich, chciałam tylko coś wysłać do koleżanki, bo mi się kasa skończyła. A tam wyznania jakiejś szmaty. Zadzwoniłam do niej, powiedziałam, co myślę... tu wolę nie powtarzać. Coś tam próbowała się tłumaczyć, ale wykrzyczałam, że jeżeli nadal będzie się przystawiała i będę musiała uświadomić mojej mamie na jakim świecie żyje i jeżeli moja rodzina się rozpadnbie, to zabiję szmatę. Mama nic o tym nie wie, bo ojciec cudnie się krył i udawał wspaniałego tatuśka (mam 2 braci - młodszych) i mężulka.

no może i tak ale jeśli np tatus dorobi sie z kochanka dzidziusia z czysto np ekonomicznych powodów ma prawo wiedzieć, i to jej sprawa, bo to jej rodzeństwo będzie, spadek dzielony na wiecej osób ;-/