Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ella ella ella

co ja narobiłam!

Polecane posty

Gość A kochasz go
naprawdę?

Gość Jestem bardzo Zły
dobra ale go kochasz?

kurde nie wiem czy on wszedł na gg i ale nie mam od niego zadnej odpowiedzi co wy byscie odpisały na jego miejscu?on nie wiedział ze ja jestem nawalona

Gość Obejrzyj film
"sekret" film dokumentalny naprawde warto pokazuje co negatywne myślenie robi z naszym zyciem powiem Ci że nie mam odwagi ale też bym komus napisała że go kocham Ty za to ten etap masz juz za sobą nie łam sie obejrzyj film

powiedz,że to nie do niego było (że źle kliknelas)

Gość Jak Cie wysmieje
to nie jest Ciebie wart jezeli nie czuje tego co Ty to mógłby przynajmniej nie drwić kazdego by połechtało że ktos go kocha ach a mój obiekt westchnień o tym nie wie nie mam tyle odwagi co Ty

ta to wtedy by myslał ze kocham innego jak ja go kocham ale nie wiem czy on mnie:( i nie chce tego tak do konca odkrecać

jak cie wysmieje, powiedz mu o tym otwarcie wtedy bedziesz wiedziała czy jest tego wart czy szukac nowego ja nie miałam odwagi, alkohol mi pomógł:)byłam nawalona w 4 dupy

Gość kochlik
no to jak ciepo trzezwemu potraktuje i bedzie wszystko ok to jest spokoa jak cieoleje to wiesz na czym stoisz.prostej ka sznurek w kieszeni.

Zaprawdę, zaprawdę powiadam ci Ellu: jeżeli wysłałaś wiadomość, to zaczekaj na odpowiedź. Jeżeli uważasz że treść twojej wiadomości była błędna, to wyślij drugą ze sprostowaniem.

Wiosnę czuć w kościach, mam nadzieję że nie jedziesz nad polski Bałtyk. Woda tam nie jest czysta.

on mi nie odpisał jeszcze;(( ale jak on odp. to napisze o skutkach nie wysle mu zdjec swoich\"tzytzków\";pp awoda w bałtyu to jee wielkie łajno;p a na slub to chyba jeszcze za wsześnie:))