Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duzo_tanio_TESCO

desperatki

Polecane posty

Gość Duzo_tanio_TESCO

hej czlowieki! dzisiaj ja i moja sis stwierdzilysmy iz nei mamy szczescia w milosci. ile takich kobbiet jest w polsce i na swiecie?! jednym slowem zostalysmy wyru...ane przez zycie-->czyt. mezczyzn! bezapelacyjnie powiedzenie 'facet to swinia' zyskuje tu na znaczeniu! PS odpiszcie bo sie wypocilam nad tym topikiem^^:P

ja bym powiedział że: 1. sama takich szukasz bo są fajni ale nie przyznasz sięże taki typ lubisz 2. nie wiesz czego chcesz :P 3. siedzisz w sterotypach, więc patrz pkt 1 4. masz nierealistyczne wymagania, napompowane kinem, literaturą i innymi romantycznymi wyobrażeniami które nigdy nie przystawały do żadnych realiów :P

Gość
Wyruchanych zapewne mnóstwo. Nieszczęsliwychj drugie tyle. Ogólnie wszyscy. A tak wogóle to zawsze może być gorzej-możecie być mną:P

Gość Duzo_tanio_TESCO
nie doceniacie ludzkiego wysilku.

Gość Duzo_tanio_TESCO
to metafora...wyruchane przez ZYCIE. spoko. chcemy byc z Toba:):) PS te punkty wyzej wymienione nei dotycza nas. nie umiemy czytac wiec jak mozemy byc zatopiona w literaturze

Gość dioressensse
niestety same czasem aż się o to prosimy....a faceci łapią okazję..ale na tym koniec, i znikają do swojego świata, zostawiając naiwne same,...naładowani testosteronem i męską dumą że zaliczyli kolejną dupę, .... głupuie baby jesteśmy...

Gość
E tam-kobiety też sie tak zachowują, zostaiwajac głupich facetow, którzy poxniej z płączem przybiegają na kafeterią a po pewnym czasie udają kozaków i ogolnie gardzą kobietami i takie tam pierdoły dla zamaskowania wlasnej wrażliwości. Kurde chyba za dużo gadam :/

Gość Duzo_tanio_TESCO
wick jestes madry!! nie gadasz glupot ;] i racje masz. kozaczka placki durne!

Gość
Wiem że mądry piękny i skromny. Ale gadam za duzo. Za dobry humor chyba mam. To dziwne na tym forum. :P Swoją droga zasada jest taka zę każdy zachowuje się tak jak czuje-bo jak kozak się zakocha to też potrafi pod pantofel trafić.

Gość
O ile pamiętam wrażliwy facet postrzegany jest przez kolegów jako pedał ciota i ogólnie nie ma lekko już jako dzieciak. Z czasem sie maskuje, przeżywa pierwsze rozczarowania, uodparnia sie i robi sie z niego niewrażliwy skurwysyn.

Gość sumasumarum
Wick powiedz mi,czy faceci też cierpią przez panienki ? Czy płaczą gdy ich nikt nie widzi ???

Gość Duzo_tanio_TESCO
WICK KIEDY SIE ZARECZYMY? hehe joke ofc. wszyscy na kafe kozacza a ja jestem nadwyraz naturalna:)

Gość
Jasne ale nikt sie tego nie przyzna. Podam przyklad-kolega-ogólnie-bydle ogromne, do tego lysy i naporawdęnieźle przypakowany (80 kg to on sobie seriami barki robil skubaniec) -ogólnie drechol z osiedla. Jak go dziewczyna rzucila to sam nie wierzyłem w co widzialem-najwiekszy kozak jakiego znałem z mp3 na uszach sluchając jakiejś ich tam piosenki na ławce pod blokiem plakal jak dziecko-co jak co ale nigdy więcej takeigo widoku... brrrr

Gość
jakto zaręczymy? ja młody jestem! wolnosci jeszcze potrzebuje trochę! (a kiedy masz czas ? :D )

Gość Duzo_tanio_TESCO
wick ja mam czas zawsze:):P ale dobry przyklad podales bo nasz brat odkad ma dziewczyne to slucha dody i disco polo!! taki ot sie romantyk zrobil.

Gość
cholera-ratować jakimś metalem podawanym dousznie!!!! chociaż nie.. moze lepiej zacząc od jakiegoś Rocka ?

Gość czarna woda
kucze a moj maz nie zmienil swych gustow muzykalnych a z moich romantycznych piosenek tylko sie nasmiewa:((

Gość
A jakich piosenek sluchasz ? Bo ostatnio sobie ballady kolekcjonuję :P (ostry metal już mam :P )

Gość Duzo_tanio_TESCO
milosc zmienia ludzi...jak to ktos powiedzial. wiec jak z naszymi zareczynami? heheh:P:P:PP

Gość czarna woda
Ja slucham wszystkiego, nawet Dody (jej jako osoby nie lubie, ale jej piosenki tak:))), ogolnie to chyba radia i muzyki komercyjnej. A moj nie znosi komercyjnej. lubi roch, troche metal i jakies stare nieznane przeboje.

Gość
Spoko! Tylko ja w gruncie rzeczy za mało o Tobie wiem a takie związki przestałyu być modne kawal czasu temu .... chociaż nutka zaskoczenia tez by sie przydał w tak nudny dzień...

Gość
No to calkiem dobry gust ma :P

Gość Duzo_tanio_TESCO
taki spontan czasem jest dobry:))

Gość
OK!!!! Czy zechcesz być moją że tak oficjalnie spytam? pierścionek niestety muszę wysłać pocztą... jaki adres? :P

Gość Duzo_tanio_TESCO
tak! pragne tego:) adres podam Ci na gg:P heheh lub mailem. :0 wiem ze Twoje uczucie jest szczere i pierscionek nie musi byc drogi:) wezme nawet z kinder niespodzianki:)

Gość czarna woda
Wkrotce sam bedziesz sie chyba wieszac bo piszesz wszedzie glupie topiki a zadna cie nie chce.