Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika089

pomocy!!!

Polecane posty

hi mam problem jak wiekszosc na forum w 11dniu cyklu wspolzylam z chlopakiem-wiem to idiotyczne bo mialam dni plodne na chwile sie zapomnielismy;/ale w pore sie opamietalam i nie doszedl we mnie-zrezygnowalismy...ale slyszalam ze faceci przed maja jakis preejekulat-teraz ciagle o tym czytam i mysle bo1pisza ze moze dojsc do zaplodnienia inni ze nie(nawet z facetem sie o to poklucilam bo ma mnie dosyc ja swoje a on swoje-ta jego pewnosc mnie wkurza!),po45h zazylam escapelle-pewnie zapozno ale to byla sob a lekarz wracal z delegacji w nd.;/ jak myslicie-to duuuza szansa ze wpadlam teraz koszmarnie sie czuje sa skutki uboczne mdli mnie i bola mnie jajniki-jak przed okresem;/ dzien pozniej mialam krwawienie ale to nie byla miesiaczka;/strasznie sie boje nie wytrzymam2tyg do testu;/nie spie,rycze...oj glupia bylam;(

Gość mloda0605
mam to samo:(:(:( ty sie nie martw bo wzielas tabletke to na pewno nic ci nie bedzie ja wspolzylam w 8 dniu cyklu tj przed wczoraj tez nie skonczyl we mnie ale wlasnie wiem o tym plynie przed:( do okresu zostalo mi 3 tyg nie wytrzymam tyle czekac:( za tydz zrobie test ale boje sie jak cholera:(:(:(

Preejakulat zawiera relatywnie bardzo niewiele plemników. W opisanej sytuacji zapłodnienie jest możliwe, chodź mało prawdopodobne. Escapelle można zażyć do 72 godzin od niezabezpieczonego stosunku - więc zdążyłaś, Mika089. Skuteczność Escapelle szacowana jest na 84%. Ostrzeżenie: Jeżeli dochodzi do ciąży mimo zastosowania Escapelle, może być to ciążą pozamaciczna.

dzieki florek...mam nadzieje ze zdazylam-strasznie sie boje...hmm 8dzien cyklu nie tak zle-ja bylam w polowie a ponoc wtedy jest owulacja wiec mam nadzieje ze ten caly plyn itd jakies kropelkowania nie zrobily mi psikusa-w nd zrobie test-bedzie tydz po-a po2tyg nastepny...ale sie boje!!!;((